Mennyire általános, hogy egy egyedülálló pasinál pók is van a lakásban?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 00:02
31/46 anonim válasza:
Én félek a pókoktól, de most van kettő is a szobámban! Valószínűleg szerelmesek egymásba és hamarosan lesz pókbébijük.
32/46 anonim válasza:
Én egy ideje nem ölök meg semmit,úgyhogy max kiviszem őket.
33/46 anonim válasza:
Tenyleg ez a legfontosabb szempont?
34/46 anonim válasza:
Pók mindenhol van, attól hogy te nem tudsz róla, még nálad is ott vannak.
35/46 A kérdező kommentje:
Ha lenne, csak látnám őket néha. De nem hiszem, hogy van, az egész környék le van betonozva.
2013. márc. 7. 00:37
36/46 anonim válasza:
Mert a pók szerinted allergiás a betonra, vagy mi? Repedésekben olyan cukin elvan, hogy csak na.
37/46 anonim válasza:
Nálam is van pók :) én sem bántom mert ö sem bántott engem... ha meg összeakasztju ka bajuszt akkor ö is tudná hogy én nyernék egy papucshosszal, szóval ö sem kísérti a jó dolgát :D
38/46 anonim válasza:
én egy ilyet fogtam egy éve a konyhában-
egy nagy befőttes üvegben tartom,van neki faág,beszőtte az egészet.
havonta 1x veszek neki egy sáskát,aztán bnőmmel együtt nézzük,ahogy végez vele.
eddig 3 fészket épített,lett vagy 100 kicsinye,de kinyírta őket,csak 1 úszta meg,az már legalább fele olyan nagy,mint ő.
39/46 anonim válasza:
A Kedves Ember
Dejóóó, Nálam miért nincsenek ilyenek? :(
Pedig szívesen látom őket... néha kiengedem a hörcsögöm, aztán ragyogóan elmosakszik a kaszáspók alatt. De az elég pici még.
Egyébként harmadikon lakom, és a földszint is egy emelet magasan van, tehát gyakorlatilag a negyediken.
40/46 A kérdező kommentje:
Na, még szerencse, hogy nálunk nincsenek repedések.
2013. márc. 7. 01:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!