Mennyire általános, hogy egy egyedülálló pasinál pók is van a lakásban?
Figyelt kérdés
2013. márc. 7. 00:02
11/46 anonim válasza:
Nekem is van itt egy a sarokban. Tök jól megvagyunk egymással, én nem bántam őt, ő nem tudna engem.
12/46 fospuska válasza:
nálam sincs,de kéne egy,mert elkezdtek bejönni ilyen apró,sz@r legyek vagy mik. pont jóllakna pár pók. kéne.
13/46 anonim válasza:
11-es ez aranyos volt..:)) Kb. én is így vagyok vele..mármint általában.:)
14/46 anonim válasza:
Én egy tarantulát tartok itthon.
15/46 A kérdező kommentje:
De mi van, ha éjjel rád ereszkedik, beleakad a hajadba? :O Szívrohamot kapnék, az biztos.
2013. márc. 7. 00:12
16/46 anonim válasza:
Én félek a pókoktól, ha meglátok egyet azonnal lefújom hajlakkal! :s :s
17/46 anonim válasza:
Nincs ebben semmi kivetnivaló. Kérdés, hogy haszonállatként, kis kedvencként, vagy tenyészállatként funkcionál. :)
18/46 A kérdező kommentje:
És ha egy lányt felhívnátok a szobátokba, lakásba, nem szégyellnétek előtte, hogy pókok is vannak?
2013. márc. 7. 00:14
19/46 A kérdező kommentje:
Szerencsétlen lány elmenekülne. Kivéve, aki nem fél a pókoktól, de az ritka.
Nem merne senki ott aludni egy éjszakát sem.
2013. márc. 7. 00:15
20/46 anonim válasza:
Akkor ne is aludj, évente 8 pókot eszünk meg álmunkban. ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!