Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gyűlölöd a szomszédodat?

Gyűlölöd a szomszédodat?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2009. aug. 14. 22:11
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

Egyutt erzek veled nagyon. Nem gondoltam, hogy csaladi haz eseten is elofordul az ilyen.

Nekunk is eleg bunko szomszedunk van -fent raadasul. Anyuka 3 gyerekkel. Minden rajuk van hagyva, este 10-ig fociznak, uvoltenek, dobaljak a dolgaikat, huzogatjak a butorokat. Sokszor iskolaba sem mennek a nagyok, mert nem birnak felkelni. A no 2 naponta a femerkely korlatjan csapkodja a szonyegeket, zeng a lakasunk tole. Naponta 4-5X mos, sokszor este 8 utan...

Leginkabb azert zavar, mert van egy egy evesem, akit rendszeresen felebreszt az allando zajongasaval. :-(

2011. febr. 18. 14:22
 22/23 anonim válasza:
uttááááááloooom!!! panelban lakunk és feszt dübög, úgy megy mint egy elefánt, de nem is az a baj ha nappal, de a mehetnék- feszt fél 10től éjfélig minimum..-jön rá. óóó annyira utálom. felmentem nekik szólni hogy csak kicsit figyeljen már oda, erre ő kiakadt hogy merem megmondani mit csináljon a lakásába.. BUNKÓÓÓÓ de az egész lépcsőház sztem utálja..
2011. jún. 28. 10:32
 23/23 anonim válasza:

Igen, mert heti két bulit tart. Leszarja a másik embert. Egyszer szóltam neki, akkor mindent megígért. másszor a feleségem, vele már nem volt ilyen tiszteletteljes. Igazság szerint más szobában alszunk, így tulajdonképpen tudunk aludni, maga az elv zavar, hogy valaki ennyire ne vegye figyelembe azt, hogy emberek között él, csak ami jó neki, azt csinálja. Plusz jönnek csajok is, akik 2 pohár után fennhangon hősködnek.

Egy másik az állandóan zenélt, meguntam, és kirakattam a főbérlőjével. Ezt kibírnám, ha nem heti 2 parittime lenne, így lassan itt is érik egy beszélgetés a főbérlővel.

2011. szept. 10. 11:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!