Gyűlölöd a szomszédodat?
Egyutt erzek veled nagyon. Nem gondoltam, hogy csaladi haz eseten is elofordul az ilyen.
Nekunk is eleg bunko szomszedunk van -fent raadasul. Anyuka 3 gyerekkel. Minden rajuk van hagyva, este 10-ig fociznak, uvoltenek, dobaljak a dolgaikat, huzogatjak a butorokat. Sokszor iskolaba sem mennek a nagyok, mert nem birnak felkelni. A no 2 naponta a femerkely korlatjan csapkodja a szonyegeket, zeng a lakasunk tole. Naponta 4-5X mos, sokszor este 8 utan...
Leginkabb azert zavar, mert van egy egy evesem, akit rendszeresen felebreszt az allando zajongasaval. :-(
Igen, mert heti két bulit tart. Leszarja a másik embert. Egyszer szóltam neki, akkor mindent megígért. másszor a feleségem, vele már nem volt ilyen tiszteletteljes. Igazság szerint más szobában alszunk, így tulajdonképpen tudunk aludni, maga az elv zavar, hogy valaki ennyire ne vegye figyelembe azt, hogy emberek között él, csak ami jó neki, azt csinálja. Plusz jönnek csajok is, akik 2 pohár után fennhangon hősködnek.
Egy másik az állandóan zenélt, meguntam, és kirakattam a főbérlőjével. Ezt kibírnám, ha nem heti 2 parittime lenne, így lassan itt is érik egy beszélgetés a főbérlővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!