Nem gyűlölöd a szerbeket?
Figyelt kérdés
Mert én eléggé!
Csak nézzük meg a folyamatos magyar veréseket, vagy a történelmet.
"1944 végén, a délvidéki vérengzések során a szerbek megtorlása több mint 3000 magyar és német áldozatot követelt. Az életben hagyottakat (nők, gyerekek, öregek) a járeki táborba terelték, ahol tovább folytatódott a népirtás. Házaikba 1945 után boszniai kolonistákat telepítettek. Ez évben a katolikus templomot is lerombolták. A túlélő hozzátartozók minden évben összegyűlnek a helyi egykori sintértelepnél ahova elföldelték a 3000 szerencsétlen ártatlant, hogy elhelyezzék a megemlékezés virágait, amit aztán másnapra szétdobálnak, széttaposnak, jelezve, hogy a magyaroknak még sírjukban sincs nyugtuk."
Ez csurogon volt.
2010. okt. 16. 18:27
2/16 anonim válasza:
Nem. Sőt, a németeket, oroszokat, stb.-ket sem
3/16 anonim válasza:
Én nem. Nekem van szerb barátom.
4/16 anonim válasza:
Szerb közeli hozzátartozóim vannak, mind nagyon kedvesek.
5/16 A kérdező kommentje:
De én úgy értem, mint népet, nem mint embert.
2010. okt. 16. 19:08
6/16 anonim válasza:
Es egy nep nem emberekbol all?... a haboru kelti a gyuloletet a nepek kozott...
7/16 A kérdező kommentje:
Azért nem úgy kérdezem, mert vannak ilyenek, meg olyanok, de mint nép szerintem az emberiség rákfenéje.
2010. okt. 16. 19:13
8/16 rebel174 válasza:
Szerbiaban elek nem gyulolom oket az haboru volt akkor mi is oltunk szerbeket,nekem szerb bajt nem csinalt.
9/16 A kérdező kommentje:
Nem öltük őket, Magyarország kimaradt a háborúból. (de a horvátokat támogattuk)
2010. okt. 17. 10:25
10/16 anonim válasza:
Egyetlen népet sem szabad gyűlölni, mert a gyűlölet mégtöbb gyűlöletet kelt! A jogrendszer a hibás, és a politikusok mentalitása, miszerint háborút kezdeményezni megengedett dolog. A Bully-k nincsenek megregulázva az iskolában, ezért azt hiszik a későbbiekben is, hogy nekik mindent lehet, a szerbeknél is ezek felelnek leginkább a virágok megtaposásáért. Az ilyen emberek általában műveletlenek, semmi erkölcsi értékrendjük nincs, sokszor erőszakos csoportosulásokba tömörülnek és szervezett keretek közt viszik véghez az ilyen jellegű akcióikat pl. magyarverések stb. De nem kell a határokon kívülre tekinteni, jól tudjuk, hogy kis hazánkban is van/volt ilyen csoportosulás, ugyebár sejthető kikre gondolok. Nemzeti szinten nincs küzdés a gyűlölet ellen, ezért az burjánozhat: "KI SZELET VET, VIHART ARAT!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!