Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem gyűlölöd a szerbeket?

Nem gyűlölöd a szerbeket?

Figyelt kérdés

Mert én eléggé!

Csak nézzük meg a folyamatos magyar veréseket, vagy a történelmet.

"1944 végén, a délvidéki vérengzések során a szerbek megtorlása több mint 3000 magyar és német áldozatot követelt. Az életben hagyottakat (nők, gyerekek, öregek) a járeki táborba terelték, ahol tovább folytatódott a népirtás. Házaikba 1945 után boszniai kolonistákat telepítettek. Ez évben a katolikus templomot is lerombolták. A túlélő hozzátartozók minden évben összegyűlnek a helyi egykori sintértelepnél ahova elföldelték a 3000 szerencsétlen ártatlant, hogy elhelyezzék a megemlékezés virágait, amit aztán másnapra szétdobálnak, széttaposnak, jelezve, hogy a magyaroknak még sírjukban sincs nyugtuk."

Ez csurogon volt.

2010. okt. 16. 18:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én csak azokat a szerbeket gyűlölöm, akik magyarokat vernek. Ha az összes szerbet gyűlölném, olyan lennék, mint azok.
2010. nov. 1. 10:41
 12/16 fibula7 válasza:
Nem jok az adataid nem 3-4e hanem 30000-40000 artatlan magyar, akiket a sinter godorbe temettek es a mai napig ledontik a keresztet amit folalitunk, de akarhanyszor ok leromboljak mi meg elunk itt delvideken minden evben folalitjuk, Delvidek orokke el!
2011. jún. 2. 17:19
 13/16 anonim válasza:

Én is Délvidéken élek, viszont Magyarországon tanulok, nem lehet rám fogni hogy begyöpösödött lennék, mivel életem során találkoztam több kultúrával is.A szerbekről az a véleményem hogy szomszédnak jók, esetleg ismerősnek,azonban semmi másnak. szerb-magyar barátság NEM LÉTEZIK!!!Aki azt mondja h létezik az hazudik!!!A barátságnak mindkét oldalról kell működnie... Ha valaki barátkozni akar szerbekkel, az maximum úgy teheti hogy lemond mindenéről, és teljes mértékben aláveti magát nekik(átveszi a szokásaikat, zenéjüket, érdeklődési irányaikat).Viszont a szerbek nem fognak érdeklődni más,ebben az esetben magyar kultúra iránt.

Aki ezen állításomat megcáfolja, az azért teszi, mert már elfelejtette a saját egyéniségét, és nem tudja hogy milyen az amikor valakinek van gerince....

Örültem hogy hozzászólhattam. :)

2011. jún. 16. 01:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Le kellene lövetni mindet!
2011. jún. 16. 09:30
 15/16 anonim ***** válasza:
regen utaltam öket de rajöttem,hogy mi magyarok tamadtuk meg öket es mi keztük el öket irtani nem ök minket. MAGYAR VAGYOK ES BÜSZKE VAGYOK RA
2011. okt. 21. 22:34
 16/16 kisspapi válasza:

A bűnös embert szeretni kell, a bűnét viszont utálni és nem elfogadni.

Kollektív bünösség pedig nincs.

2011. nov. 3. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!