Nem gyűlölöd a szerbeket?
Mert én eléggé!
Csak nézzük meg a folyamatos magyar veréseket, vagy a történelmet.
"1944 végén, a délvidéki vérengzések során a szerbek megtorlása több mint 3000 magyar és német áldozatot követelt. Az életben hagyottakat (nők, gyerekek, öregek) a járeki táborba terelték, ahol tovább folytatódott a népirtás. Házaikba 1945 után boszniai kolonistákat telepítettek. Ez évben a katolikus templomot is lerombolták. A túlélő hozzátartozók minden évben összegyűlnek a helyi egykori sintértelepnél ahova elföldelték a 3000 szerencsétlen ártatlant, hogy elhelyezzék a megemlékezés virágait, amit aztán másnapra szétdobálnak, széttaposnak, jelezve, hogy a magyaroknak még sírjukban sincs nyugtuk."
Ez csurogon volt.
Én is Délvidéken élek, viszont Magyarországon tanulok, nem lehet rám fogni hogy begyöpösödött lennék, mivel életem során találkoztam több kultúrával is.A szerbekről az a véleményem hogy szomszédnak jók, esetleg ismerősnek,azonban semmi másnak. szerb-magyar barátság NEM LÉTEZIK!!!Aki azt mondja h létezik az hazudik!!!A barátságnak mindkét oldalról kell működnie... Ha valaki barátkozni akar szerbekkel, az maximum úgy teheti hogy lemond mindenéről, és teljes mértékben aláveti magát nekik(átveszi a szokásaikat, zenéjüket, érdeklődési irányaikat).Viszont a szerbek nem fognak érdeklődni más,ebben az esetben magyar kultúra iránt.
Aki ezen állításomat megcáfolja, az azért teszi, mert már elfelejtette a saját egyéniségét, és nem tudja hogy milyen az amikor valakinek van gerince....
Örültem hogy hozzászólhattam. :)
A bűnös embert szeretni kell, a bűnét viszont utálni és nem elfogadni.
Kollektív bünösség pedig nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!