Gyűlölöd a BKV-t? És ha igen, miért?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 21:51
1/19 anonim válasza:
Igen mert az emberek a számban vannak, büdösek, és nagyon drága a jegy
2/19 anonim válasza:
Nagyon drága és ahhoz képest alacsony a színvonal. A várakozásról nem is beszélve. Múltkor a tűző napon, 45fokban kellett fél órát várnom a 86osra! Hihetetlen!
3/19 anonim válasza:
1. azért drága a jegy mert a buszsofőröknek is kell fizetés. az apám az és alig keres meg 100 ezer ft-t.
annyiból én is utálom ,h a nagy főnökök ellopják a pénzt
de emiatt nem nekik kéne meginni a levét és az ő fizetésüket csökkentik és a jegy növelése végett még az utasok neki esnek a sofőröknek hol ott semmiről sem tehet..
4/19 anonim válasza:
Nem utálom. Kocsival is és BKV val is járok egyaránt. Tény hogy sokan vannak, nem a legtisztább de bécsben sem olyan húda tiszták a járművek. Némelyik metróállomás olyan mint az M3 újpesti szakasza. Ott is van tömeg.
5/19 anonim válasza:
Tévedés, nem azért drága a jegy mert a sofőröknek is kell fizetés hanem mert 100milkás végkielégítés kell. A volánnál a legnagyobb távolságra is majdhogynem fele annyi a jegy, sokkal ésszerűbb rendszere van, így tudják megengedni hogy alacsony árakkal dolgozzanak, addig veszel jegyet amíg mész, nem fizetsz feleslegesen
6/19 anonim válasza:
Drága a jegy és sz*rok a járművek. Elavult sz*r az egész, fel kellene számolni.
8/19 anonim válasza:
én kocsival járok így nekem nem kell fölöslegesen kiadni pénzt erre a drága szolgáltatásra.
Amúgy is koszos büdös elavult buszok árnak így nincs értelme megvenni a jegyet mert a kocsival olcsóbban megúszom mint busszal.
9/19 A kérdező kommentje:
Én csak ma vettem autót, eddig sajnos BKV-val kellett járnom mindenhova és borzasztóan gyűlöltem. Mocskos, büdös, régi, kényelmetlen, döcögős, lassú, klíma és fűtésmentes. Nagy szar
20/f
2010. júl. 30. 18:39
10/19 Diablo3 válasza:
Én több mint 1 éve nem veszem igénybe a BKV "szolgáltatásait". Gyűlölöm! Gondold végig! 10 rugó egy jegy. Alig drágább, ha autóval közlekedsz, valamint azt se felejtsd el, hogy mennyi időt utazol pl Újpalotáról mondjuk Budára! Nekem valamivel több mint két óra a pólustól a Kolosyig oda-vissza! Kocsival ez mondjuk fél-1 óra, napszaktól függően. Vagyis nem megy el az életem az utazásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!