Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretetet tényleg csak egy hajszál válassza el a gyülölettöl. Van-ugy hogy egyik nap szereted a párod, másnap meg gyülölöd?
Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 15:11
1/9 anonim válasza:
Ilyen még nem volt velem, de olyan már volt, hogy egy srácot gyűlöltem, nagyon sokat veszekedtünk, meg minden, és néha már úgy éreztem, hogy szerelmes vagyok belé... aztán végül majdnem össze is jöttünk:D:D
16/L
2/9 anonim válasza:
ez tényleg így van... tudom nemszépdolog de ha veszekszünk a párommal akkor szét tudnánk egymást szedni xD:D de utána annál jobb a békülés;) amúgy szeretjük egymást, de hát minden párkapcsolatban vannak viták:P
3/9 anonim válasza:
hát én minden nap szeretem a párom és ha haragszom is rá,nem tudom gyűlölni.
Szerintem ez inkább olyankor igaz,amikor a szerelmed elhagy,megcsal vagy ilyesmi és ezért gyűlölöd őt,de a szíved mélyén még mindig szereted.
4/9 anonim válasza:
Hát nem tudom velem még nem igen fordult elő ilyen h a páromat akit szeretek teljes szívemből egyik napról a másikra meggyűlölöm....persze akkor előfordulhat ha van rá elég okod...h a gyülöleted iránta erősebb mindt a szereteted....
5/9 anonim válasza:
Igen, de csak 20 év házasság, két gyerek és egy alkoholelvonó után.
6/9 anonim válasza:
Mikor a volt pasim szakitott velem, meg tudtam volna olni...tenyleg semmi mast nem akartam, mint megutni, darabokra tepni...meg sosem ereztem elotte ilyet. Ott es akkor gyuloltem, mert megalazott, de valojaban talan meg most is szeretem..
7/9 anonim válasza:
Persze hogy van ilyen. Amikor olyat tesz, ami nekem nem tetszik és megbánt vele. És ha ezt sorozatosan megteszi. gyakran vezethet se vele-se nélküled állapothoz (szerintem az ezen alapszik)
8/9 anonim válasza:
olyan nincs, h egyik nap szeretem, másik nap gyűlölöm, max. éppen durván nem tudom elviselni vmi miatt (én vok feszültebb v ő a szokásosnál hülyébb, idegesítőbb:), és legszívesebben elhajtanám a búsba. ilyenkor jobban szeretek egyedül lenni, aztán pár óra múlva, v másnap már minden a régi.
9/9 anonim válasza:
A szerelmet választja el egy hajszál a gyülölettől nem a szeretetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!