Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet erőltetni a szeretetet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet erőltetni a szeretetet?

Figyelt kérdés
Benne vagyok egy kapcsolatban,de már nem szeretem. Viszont elhagyni egyéb okokból nem akarom. Én szeretném,hogy jó legyen,de olyan nehéznek érzem. Lehet ezt egyáltalán erőltetni,vagy buta vagyok,hogy ez felmerült bennem? Csak eléggé ki vagyok,nem tudom mi tévő legyek. Valaki?
2011. jan. 9. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:

A szeretet vagy jön, vagy nincs. Nem egy vehető, nem egy kérhető, de nem is akarható dolog.

Szüntesd meg az egyéb okot, és lépj tovább. Nincs értelme egy idegennel élni együtt, mert csak. Ha nem szereted, akkor nem szereted.

2011. jan. 9. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Lényeges hogy te fiú vagy-e vagy lány? Mennyi ideje vagytok együtt? És mi az az egyéb ok ami miatt nem akarod elhagyni? Ezeket mindenképp írd le mert tényleg fontosak, legalábbis az én válaszadásom szempontjából..
2011. jan. 9. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:

ha nem szereted, hát nem szereted. és kész.

vele maradni egyenlő azzal, hogy átvered őt. szerintem jobb, ha még idejében tovább állsz, később csak rosszabb lesz...

2011. jan. 9. 11:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Lány vagyok 3 éve vagyunk együtt és van egy 2 éves gyerekünk. Ezt az okot nem lehet megszüntetni...
2011. jan. 9. 12:03
 5/8 anonim ***** válasza:

És szerinted jó lesz annak a gyereknek, ha úgy nő fel, hogy legjobb esetben apu és anyu csak udvarias idegenek egymással szemben? Miközben mindenki más szülei szeretik egymást...

Ne hidd, hogy a gyereknek az a legjobb, ha a férfi és nő együtt neveli, még akkor is, ha már ordítoznak, vagy jön a hidegháborús mosolyszünet, meg "nem szólok hozzád" felállás.

Attól még lehet jó apja, és lehetsz jó anyja, ha külön éltek, és esetleg lesz neked meg neki is egy olyan partnere, aki szeretni fogja a gyereket. Erre mindenképpen most a legjobb az idő, hamarabb megszokja az új felállást, mint három-négy évesen, amikor még nem érti miért nincs apa, (vagy anya) csak nincs. Pláne ha pont jön a dacos korszaka...

Egy szeretet nélküli családban felnőni sokkalta pokolibb mint elvált szülők gyerekének lenni.

2011. jan. 9. 12:11
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen erre is gondoltam,de az ő családja valahogy máshogy fogja fel...egyszer már szétmentünk 1!!! napra,mert az anyja teljesen kiakadt. De nehéz ez...de jó látni ezeket a tanácsokat,véleményeket! Köszönöm.
2011. jan. 9. 13:35
 7/8 anonim ***** válasza:
És miért foglalkozol az ő családjával? A te érzéseid nem mások véleményétől függ. Ez rá és rád vonatkozik. Nem az anyjára, nem a dédapjára. :)
2011. jan. 9. 14:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Annyira igaz de mégis annyira nehéz benne lenni...csak várom,hogy az idő elrendezi. :(
2011. jan. 9. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!