Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet kiélni a viszonzatlan szeretetet?
Majd megdöglök, hogy valami jót tehessek egy nálam 7 évvel idősebb nővel, aki egy Földre szállt angyal. (szerintem mostanában a családalapítás a fő célja) Az már biztos, hogy nem leszünk együtt. De nem is ez most a kérdés, hanem az, hogy hogyan lehet úgy jót cselekedni vele, hogy arról ő nem tud, és nem is pofátlan beavatkozás az életébe. Bármilyen ötlet jöhet, mert valamit muszáj tennem, vagy beszakadok. Használjátok a kreativitásotokat! Nem számít, ha rossz az ötlet, majd én felülbírálom magamnak.
Köszi!
24/F
Vigasztalod ha valami baj érte? :)
Kifizeted neki a rezsit? XD
Megajándékozod karácsonykor ugy hogy nem tudja hogy ki volt (becsöngetsz ajtó eléteszed vagy iylesmi).
"Sehogy. Ez is zaklatás. Hagyd békén. Engem is üldöznek a jótevők és esküszöm, hogy félek tőlük."
Értem. Köszi, hogy figyelmeztetsz! Úgy érzem, korrekt köztünk a viszony, de Ő egy nagyon türelmes és tapintatos ember. Idővel úgy is elmúlik a dolog. Én is tartottam attól, hogy a közeledés - legyen bármilyen szándékkal is - ijesztő lehet. Eddig tartottam is magam ahhoz, hogy semmi kontakt, semmi gesztus. De ma elszállt az agyam.
Az élet nem habos torta.
Nem szorul segítségre. Tényleg nem szabad tenni semmit. Ő a Vénusz én meg Jupiter. Keringünk egymás mellett, azt kész.
Az élet egy szaros kenyér, és minden nap egy harapás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!