Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gyűlölöd a szomszédodat?

Gyűlölöd a szomszédodat?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2009. aug. 14. 22:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
igen. kukkol.:\
2009. aug. 14. 22:14
 2/23 anonim ***** válasza:
igen... sarkon lakom és a tőlem balra lévőt és a vele szembe lévőt is utálom... elsőt mióta itt lakom (10év) kb.3x láttam inkább csak az üvöltözését hallom, a vele szembe lévő meg mindenkitől kéreget, hozzá mindig betörnek és a szomszédokat hibáztatta mikor a lánya enged be mindig 2000000 embert...
2009. aug. 14. 22:15
 3/23 anonim ***** válasza:

Én nem gyűlölöm őket, de nem is keresem a társaságukat. Többek között azért mert nem állnak szóba senkivel az utcán, még köszönni se tudnak.

Ezen kívül egyikőjük sem dolgozik, mégis dől hozzájuk a pénz. Abba inkább bele se gondolok, hogy honnan... mert biztos, hogy nem legális helyről.

4/23 anonim ***** válasza:
igen.. mert zavarodott, és imindig fel akar jelenteni ha megmozdulunk:D
 5/23 anonim válasza:
100%
Volt egy, akit ugyan nem utáltam, de elég hülye volt, sokszor elmondta nekünk, hogy ő mindent lát. Az ablakban ült egész nap és bambult kifelé. Biztos tájékozott volt:).
2009. aug. 14. 22:16
 6/23 anonim válasza:
100%
én is utálom. a bal felőliek lopnak, káromkodnak, hazudnak össze- vissza, a jobb felőliek álszent harácsolók. én nem is köszönök, ha látom őket, mert tudom, hogy ők sem bírják a képem, és nem vagyok annyira kétszínű, hogy azt mondjam nekik, "jó napot kívánok", holott azt gondolom magamba, hogy "rohadj meg" :D
2009. aug. 14. 22:21
 7/23 anonim ***** válasza:
Nem, de nem is ismerem őket, nálunk nem szokás szomszédokkal haverkodni. utoljára gyerekkoromban szomszédoltam mint minden környékbeli gyerek.
2009. aug. 14. 22:21
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem. Udvariasan köszönünk egymásnak, válunk 2 szót. Ha valaki kerti partit csinál, akkor előre átszól a szomszédoknak. Így lehet hajnalig is mulatni. Ha egy gyerek elhagyta a kulcsát akkor nyugodtan becsöngethet a szomszédhoz. De nem társalgunk órákig, nem pletykálunk, nem törődünk egymás magánéletével és nem kérünk kölcsön sót.
2009. aug. 14. 22:24
 9/23 anonim ***** válasza:
Azt se tudom ki a szomszédomXD
2009. aug. 14. 22:50
 10/23 anonim ***** válasza:
A saját szomszédaimmal jó baráti viszonyban vagyunk, kedvelem őket. Anyám szomszédját utálom, mert hangos éjjel, nem lehet tőle aludni, és hiába kéred, hogy ne csörögjön, zörögjön, kopogjon... mintha a falnak beszélnél... :(
2009. aug. 14. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!