Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Gyűlölöd a szomszédodat?

Gyűlölöd a szomszédodat?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért?
2009. aug. 14. 22:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szüleim a szomszédaim:))))
2009. aug. 14. 23:12
 12/23 anonim válasza:

A bal szomszédunkat nagyon utálom...

Mindig mindenért beszól,bunkó áhh nem kívánom senkinek!

Viszont a bal szomszédainkkal nagyon jól megvagyunk gyakran segítünk nekik ebben abban.És ez fordítva is igaz ha kint vagyunk az udvaron és ők is szinte mindig váltunk néhány szót.Őket bírom :D!(amúgy faluban lakunk)

2009. aug. 14. 23:14
 13/23 anonim válasza:
Csak az egyiket. A házunk falának támaszt állandóan mindent, egyszer nádat szárított ott. Aztán a házunk mögött azt a kis járdát, tudjátok.... a tyúkjai teljesen elkapirgálták, újra csináltuk, s azt már elértük, hogy elzárta onnan őket. De a fái verik a csatornánkat, egy az alsóépület cserepeit is leverte, ami a kerítéstől kb 30 centire van, a többi fája meg oyan 70 centire, az veri a csatornát. Az utcán a házunk felől van egy szilvafa, ami átnyúlik az ablakunkhoz, nem szedi fel a szilvát, ott cefrésedik és szagoljuk :( Galambokat tenyészt, a galambok állandóan a tetőnkön vannak, az tiszta gané. Biztos van, amit kihagytam :(
2009. aug. 14. 23:15
 14/23 anonim ***** válasza:
:)) De akkor a másik bal szomszéd úgy bal, hogy Te közben hátraarcot csinálsz a kertedben! :))
2009. aug. 14. 23:15
 15/23 A kérdező kommentje:

Amint látom, szinte mindenkinek van valami gondja a szomszéddal, ami hát nem túl jó. Az én esetem a következő:

Én faluban élek és az új szomszéd az, aki kikészít mióta ideköltöztek novemberben. Már kezdtünk örülni, hogy elmegy az előző lakó és viszi a hatalmas németjuhász kutyáját is, amitől szintén nem volt nyugtunk. Ugyanis, anyukám hálószobájának ablakától kb. 2 méterre ugatott szinte mindig, ha ment valaki az utcán. Szörnyű volt, anyukám teljesen kikészült miatta. Aztán beköltöztek az új lakók. Hoztak magukkal kutyát,hiperaktív gyereket,kacsát,nyulat,birkát,tyúkokat,papagájt és még kitudja mit. Plusz két aútót(az egyik egy kisbusz amivel mindennap eljátszák többször, hogy beállnak vele az udvarba majd kis idő mulva már mennek is. Annak ellenére hogy alig fér be a nagykapun és zúgatják mint az állat).Egyébként mindig a nagykapun járnak ki-be,(ami szintén az ablaktól 2 méterre van) a kiskaput nem is használják,mert ott nincs járda és a szép pázsitjukra(amit mellesleg hetente többször nyírnak, mert ha eléri az 5 centit, már nem bírják tovább)nem lépnének semmi pénzért. A kocsival is inkább a mi, vagy mások háza elé állnak. A télen meg hozattak egy teheraútó tüzifát, amit a házunktól kb. 3 méterre hasigattak egy hónapig. Szinte remegtek a tárgyak a szekrényen úgy zengett a ház. Pedig ott a nagy kert a házuk végében, ahol mindezt megtehették volna, de nem. Annyi eszük már nem volt. Ezenkívül olyan forgalom van náluk, hogy félóránként jön, vagy megy valaki reggeltől estig. És persze a kutya ugat, a nagykapu zörög, az aútók zúgnak, a gyerek meg ordít mintha nyúznák. És ami a legdúrvább, hogy mikor anyunk meghalt és találkoztunk az utcán, semmi részvétem vagy valami, hanem azzal jött, hogy tudok e eladó nyúlketrecet. Szóval emberileg is egy igazi tuskók, hiába a "tiszta udvar rendes ház".

2009. aug. 15. 00:37
 16/23 anonim ***** válasza:
Én gyakorlatilag nem is ismerem a szomszédaimat , pedig ez társasház. A mellettünk lakót sztm 1 év alatt még életemben nem láttam. Felettünk meg egy család lakik 3 gyerekkel és egy kutyával, de őket bírom.
2009. aug. 15. 08:29
 17/23 anonim ***** válasza:

Én egy pici lakótelepen élek, 6 lakásos társasházban és zsákutcában - szerencsém van, mert az összes lépcsőházbeli szomszédom normális. Igaz, egy kivételével mind nyugdíjasok, tehát nem járogatunk össze, de aranyosak, kedvesek, ráadásul egész nap itthon van legalább az egyikük és figyeli az utcát, így idegenek nem nagyon tudnak bejönni a házba úgy, hogy rá ne kérdezzenek, hogy kit keres, kihez jött... a párom csak térfigyelő rendszernek hívja őket, de ha jobban belegondolok, akkor azért ez hasznos dolog. Nyaraláskor nyugodtan odaadhatom nekik a kulcsot, hogy szedjék ki a postát és öntözzék meg a virágaimat, teljesen megbízhatóak. Cserébe télen párom és én lapátoljuk a havat a ház elől, mert nincs szívünk nézni, ahogy a 70-80 éves nénik meg bácsik erőlködnek a hólapáttal.

Viszont lakik a telepen egy fura férfi, a közös füves területen "gyűjti" az autóit, most épp 6 roncs autóval rendelkezik, tényleg roncs mindegyik, ezt-azt kiszerel belőlük, bütyköli őket... na, őt nem kedvelem. A közös területen csinálja a felfordulást, nem lehet tőle kiülni levegőzni, mert állandóan járatja a roncsok motorját, nem pakol el maga után, fóliával teríti le az autóit (az a "garázs", amit az első szél levisz róluk, aztán szedhetjük össze utána. Számtalanszor szóltunk már neki, de eddig nem sok eredménye volt, sajnos.

2009. aug. 15. 10:51
 18/23 anonim válasza:

Igen,de csak az egyiket. Falun élek.A jobb oldali szomszédom nagyon aranyos és kedves,ja és osztrák lehetne akár bunkó is,de nem!felváltva nyírjuk egymás házaelött a füvet,ha megnő!:)

Na de a másikak egy rettenetesek:( A nő állandóan kukkol.Mindig azt lesi h. mikor mit csinálok és szemmel tartja ha vki jön vagy akár elmegyünk itthonról. Ha vmit is csinálunk a ház körül ö jön és azt megszakérti, és beleszól:(:(Fúj de utálom!!!!!!:(:(:( A férje meg állandóan piás és a páromhoz jön állandóan h. adjon neki inni,(mert egyszer meghivtuk,mikor a szülinapom volt) és azt képzeli,h. állandóan itattni fogjuk!! Rettenetes alak!:(:( na kb ennyi!!!

2009. aug. 15. 18:39
 19/23 anonim válasza:
alkoholista...Reggel hatkor bírósíp fújás vagy ordenáré káromkodás. A gyerekeim nem mernek elindulni iskolába, ha kint van az ajtóban. Le tudnám géppuskázni.
2009. szept. 1. 13:02
 20/23 anonim válasza:
IGEN!! mert nem igazán vesznek tudomást a körülöttük lakókról. a gyerekek neveletlenek, minden rájuk van hagyva.
2009. nov. 22. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!