A facebookon bejelölnéd a szomszédodat akivel csak köszönésig jutott a kapcsolatod?
Biztos hogy nem,minek?
A közösségi oldalak lényege hogy az ismerőseimmel tudjam tartani a kapcsolatot,főleg azokkal akik távol élnek.
Egy alig ismert szomszéddal akivel csak hébe-hóba köszönünk egymásnak mégis milyen "kapcsolatot" lehet tartani?Ennyi erővel mindenkit be lehetne jelölni akivel csak egy szót is váltottam mióta élek.
Nem az a legfontosabb hogy ismered-e vagy hogy milyen közel lakik hozzád,hanem az hogy beszélő viszonyban vagytok-e,van e mondani valód neki...
Az hogy egymástól pár méterre laktok és ebből kifolyólag néha-néha köszöntök egymásnak amikor összetalálkoztok,szerintem még nem indok hogy be jelöld.
És csak azért mert szomszéd,még egyáltalán nem kötelező ismerkedni és kapcsolatot tartani vele....
Én biztos nem jelölném be...Esetleg akkor ha egy hamvas kis pipi,akinek a mellehúsából lehetne csipkodni és jól mutatna a profil képe az ismerőseim között xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!