Összeköltözés! Első nagy bevásárlás, mit felejtettem ki?
kávé, édesítő, tea, citromlé, ásványvíz, méz
tojás, virsli, joghurt, májkrém, majonéz, mustár, ketchup, gyümölcs, tarja, sonka, sajt
csirkemell, csirke szárny, comb, hal, rizs, tészta, hagyma, kukorica, zöldségek, olaj, tejszín, tejföl, darált hús, fasírt, halrúd
fűszerporok, alapok, só, bors, csili, paprikakrém, fokhagymapor, kapor, bazsalikom,
wc papír, konyhai törlő, alufólia, jar, wc kefe, wc illatosító, légfrissítő, breff
8.vagyok
ami még eszembe jutott:ablaktisztító, betét-tampon, borotva a párodnak, gyufa,gyógyszer, sebtapasz, krumpli, fokhagyma, gríz,
Megint én:
tej,kakaó,nutella,szemeteszsák, szalvéta,ecet
És ne felejtsetek el sok-sok szatyrot vinni magatokkal a bevásárláshoz,mert azt már ugye sehol nem adnak! :)
szappan/folyékony szappan, szemeteszsák, felmosóhoz mop (vagy teljes készlet, ha nincs az új helyen), lekvár, pirospaprika, vegeta, leveskocka, borsó, zöldbab, ha szoktál sütni, akkor vaníliás cukor, sütőpor, élesztő, sütőpapír, cif (vagy más folyékony súrolószer), uzsonnás tasak
Egyébként nem hülyeség a kérdés, idegenek is mondhatnak olyat, ami hiába evidens, egyszerűen nem jut az eszedbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!