Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Lányok, nők, asszonyok! Miért...

Lányok, nők, asszonyok! Miért visítotok, ha nincs lehajtva a WC ülőke?

Figyelt kérdés

20 éves nőpalánta vagyok, nemrég kezdtem dolgozni, nemsoká összeköltözünk a párommal. Beszélgettem erről egy közös ismerősünkkel, és ő hozta fel, hogy de gondoljak bele, hogy mennyi idegesítő szokása van páromnak (mivel már együtt vagyunk egy jó ideje, így ismerem és elfogadom őket, szóval ebben nem volt logika...), többek között felvetődött ez a WC ülőke téma is. Én ekkor kifejtettem, hogy nem értem, mi abban a probléma, ha nincs lehajtva, mert hiszen nekem ugyanannyi le-fel hajtogatni, mint neki...

Elgondolkodtam ma ezen, és tényleg olyan sok nő van, aki emiatt hisztizik - miért? Miért olyan nagy fáradság nekik, ha maguknak kell lehajtani?

Meg úgy egyáltalán, nem egyszerűbb az egész, ha nem áll a WC egész nap tárva nyitva, hanem le van csukva a fedele teljesen?

2012. aug. 22. 23:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
43%
Még ez a két gyökér. :D
2012. aug. 23. 06:11
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
no vagyok es anya. pl. ha nalunk nincs lehajtva a teto akkor a3 eves kislanyom tuti hogy belkehajol es motoszkal a wc-ben. ezert igenis ragaszkodom hogy a trehany nem torodom lusta pasasok igenis lehuzzak ,sot letakaritsak maguk utan es lehajtsak a tetot!
2012. aug. 23. 06:16
 13/16 anonim ***** válasza:
63%
Nálunk a fedő sosincs lehajtva, illetve az ülőke mindig le van hajtva. Ennek az az oka, hogy férfi létemre én is ülve végzem kis dolgomat, ugyanis szép és jó dolog a pontos célzás, de a csészén szétfröccsenő, és onnan padlóra, falra kijutó vizelet ellen semmit sem ér. És ezt sem én, sem feleségem nem szeretné takarítani. A ffi vendégeknek meg az ülőke aljára van felirat rakva az instrukciókkal, java része be is tartja.
2012. aug. 23. 09:42
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
És azon elgondolkoztál már, h te vagy a nyomorék és azért nem tudsz célozni?
2012. aug. 23. 10:00
 15/16 anonim ***** válasza:
42%

66%-os, csak hogy tudd, nem én töröltettem ki a válaszaid, bocs de én most kelltem fel és marhára nem izgatott a gyerekes nyafogásod, úgyhogy ezt buktad kisgyerek:D

Amúgy itt az az elgondolkodtató, hogy kb. csak azok vannak lepontozva, akik egy kicsit is igényesek magukra és a családukra. Sajnálatos, hogy ennyi puruttya ember van itt szabadlábon a 66%-ossal az élen. És az a baj, hogy ők ezt természetesnek veszik és még terjesztik is a h.lyeségeiket, szánalmasok.

2012. aug. 23. 11:57
 16/16 anonim ***** válasza:
93%

#14-es!

Látom annyira "egyszerű" ember vagy, hogy nem értetted meg, amit #13-ban leírtam.

Nem a belecélzás a lényeg, az már általában 2-3 éves kortól az értelmesebbjének menni szokott, hanem az, amikor a sugár a csészének csapódik, és ott szétfröccsen.

Próbáld ki, hogy letörlöd z ülőke alatti részt, majd a te magad módján elvégzed a dolgodat. Pár alaklom után lehet ellenőrizni, hogy milyen pöttyös mindenhol. Persze ebből arra is lehet következtetni, hogy a wc közvetlen közelében a padló, és a falon is mennyi vizelet gyűlik össze.

A mi wc-nk nincs körbehugyozva/fröcskölve. Nem is büdös!!!

Ennyit egy normális ember igazán megtehet a saját lakókörnyezete tisztaságáért, azért, hogy ne az ő vizeletét kelljen takarítania a családjának. Bár igénytelen gyökerek mindig vannak...

2012. aug. 23. 12:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!