Lányok, nők, asszonyok! Miért visítotok, ha nincs lehajtva a WC ülőke?
20 éves nőpalánta vagyok, nemrég kezdtem dolgozni, nemsoká összeköltözünk a párommal. Beszélgettem erről egy közös ismerősünkkel, és ő hozta fel, hogy de gondoljak bele, hogy mennyi idegesítő szokása van páromnak (mivel már együtt vagyunk egy jó ideje, így ismerem és elfogadom őket, szóval ebben nem volt logika...), többek között felvetődött ez a WC ülőke téma is. Én ekkor kifejtettem, hogy nem értem, mi abban a probléma, ha nincs lehajtva, mert hiszen nekem ugyanannyi le-fel hajtogatni, mint neki...
Elgondolkodtam ma ezen, és tényleg olyan sok nő van, aki emiatt hisztizik - miért? Miért olyan nagy fáradság nekik, ha maguknak kell lehajtani?
Meg úgy egyáltalán, nem egyszerűbb az egész, ha nem áll a WC egész nap tárva nyitva, hanem le van csukva a fedele teljesen?
Szerencsére az én férjem mindig lehajtja maga után,már a kezdetek óta.Viszont,amikor apuék átjönnek,folyton felhajtva hagyják,meg kis papírfecnik vannak beledobálva,ami nincs lehúzva.
Számomra ez undorító,olyan mintha szellőzne a Wc a fürdőszobában.
De ha le van hajtva,meg tiszta a Wc,akkor egyszerűen nem idegesít.
Férfi vagyok, én már azt sem értem, hogy mivel van a bajuk a nőknek? A WC ülőkével, vagy a WC fedéllel?
Nálunk a teteje (a fedél) sosincs lecsukva, csak ha ráállok, mert valamit el akarok érni róla!
Az ülőke meg mindig le van hajtva. Ha csak vizelek, akkor felhajtom, miután használtam lehajtom.
Amúgy ez tényleg csak azért van, mert az amerikai sorozatokban emiatt megy a hiszti és kell valamin hőbörögni.
Én mindig lehajtom az egészet, sőt fertőtlenítem használat előtt.
A ruhákat viszont van, hogy rendetlenül pakolom el, szal ennek semmi köze nincs az igénytelenséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!