Lányok, asszonyok! Cserepes virág vagy virágcsokor?
Figyelt kérdés
Közeledik március 8, de beszélhetünk akár születésnapról vagy névnapról is. Ti melyiknek örültök jobban a kedvesetek/barátok részéről? Cserepes varág, vagy egy csokor?2010. febr. 21. 09:12
1/11 anonim válasza:
Én a cserepes virágot szeretem mert a vágott virág mindig olyan érzetet kelt bennem,hogy egy csokor hallott virágot kapok(mondjuk ez így is van),de attól függ,hogy a párod szereti-e a vágott virágot.:)
2/11 anonim válasza:
Cserepes!!! Évek múltán is, amikor locsolom, mindig eszembe jut, akitől kaptam :)
Szeretem a vágott virágot is, de hamar tönkremegy és sajnálom kidobni.
3/11 anonim válasza:
Egyértelműen cserepes. Amikor valaki elkölt 4-5 ezret egy komoly csokor virágra és azt kapom, mindig összeszorul a gyomrom...ennyi pénzért már maradandót is kaphat az ember.
4/11 anonim válasza:
valami kicsi kis aranyos cserepes:)
6/11 anonim válasza:
én jobban örülök a vágottnak. Valahogy az szerintem ünnepélyesebb vagy nem is tudom. De persze azt is megértem h a cserepes meg tartós.. szóval végülis akármelyik jó csak kapjak :D
7/11 anonim válasza:
Én a cserepesnek örülök jobban. :=) Mivel már telis tele a házunk növényekkel, már régen olyanokat szoktam kapni, amik kiültethetők a kertbe: pl. mini rózsa, cserepes hóvirág, jácint, nárcisz, törpe tulipán, stb.
8/11 anonim válasza:
nos, nekem a vágott virág inkább azt szimbolizálja, hogy nagyon le akar venni a lábamról, akitől kapom.
a cserepes olyan csendesebb, inkább azt jelképezi, h igazán szeret a párom :)
9/11 anonim válasza:
én inkább a vágottnak örülök. cserepeset inkább magamnak veszek, megnézem egészséges-e, hova illik, tudom-e olyan helyre rakni, amilyet igényel. vagy anyutól kapok, ő eléggé ért hozzá. ezeket a dolgokat kevés pasi tudja megállapítani :)...vágottal meg nagyon nem tudsz mellélőni :)
10/11 anonim válasza:
ha a kedvesem részéről,akkor vágott virág!:)
ha csak úgy,akkor cserepes.
születésnapnál sztem mind 1,de azt is kell nézni,hogy ki mit szeret jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!