Tetris kérdése:
Asszonyok! Mindig ki szoktátok vasalni a pólókat?
Figyelt kérdés
Bevallom, van hogy csak úgy beteszem a szekrénybe.2011. jan. 19. 17:51
1/17 anonim válasza:
Mindent úgy teszek el, vasalás nélkül. Ha jól kirázom a ruhát, nem olyan gyűrött, hogy a szekrény kidobja.
Mivel ismerem a családot, ki hogy szokott a szekrénybe nyúlni, így inkább este "gyorsan átszaladok a vasalóval" a ruhákon, amit reggel felvesznek. (Na jó, néha reggel.)
Sajátot nem vasalok, itthonra minek, meg :(( a szülés óta kifeszül rajtam minden, nem lesz gyűrött.
2/17 anonim válasza:
pólót nem vasalok.igazábol csak ami olyan nadrág,aminek kell,vagy blúz,ing...
3/17 A kérdező kommentje:
De jó! Azt hittem csak én látom úgy, hogy elég jól kihúzkodva kiteríteni és száradás után mehet a szekrénybe!
köszönöm szépen a válaszokat!
2011. jan. 19. 18:11
4/17 anonim válasza:
Sem pólót,sem fehérneműt,sem farmert,sem ágyneműt nem vasalok.Szépen kirázogatom,simára kiterítem,hajtogatom és kész.
5/17 anonim válasza:
Sajnos muszáj. Annyira kemény a víz, hiába használunk vízlágyítót is, öblítőt is, hogy vasalás nélkül nagyon durva marad a pólók anyaga, rendesen dörzsöli a bőrt. Kipróbáltam az ecetet öblítéshez, de attól meg olyan szagom volt, mint aki beleesett az uborkasalátába. Így marad a vasalás.
6/17 anonim válasza:
Általában nem, csak ha nagyon gyűrött.
7/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon megnyugodtam! WIIIII....
2011. jan. 19. 18:43
8/17 anonim válasza:
Nekem édesanyám minden pólót,inget,nadrágot,ágynemű huzatot,konyharuhát kivasal.:)
De minek én sose értettem
9/17 anonim válasza:
Nem szoktam vasalni, mert általában a pólókat itthon hordjuk. A férjem ingeket hord (mázli, nem vasalósakat), ha olyan fajta ing kell, akkor azt frissen kivasalom. De sajnos, olyan öltönyhöz való fehér inget még nem láttam, amit nem kell vasalni.
10/17 anonim válasza:
Mindig, mindent. Hozzá kell tennem, hogy nagyon szeretek vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!