A nagyim szerint ne fogjak bele a falak lefestésébe, mert nem fog sikerülni. Nehéz?
Nyugodtan vágj bele!:)
2 réteg biztos kell rá. Várd meg amíg megszárad az első réteg és utána menj rá a másodikkal, ha szükséges a harmadikkal is.
Hamar belejössz és gyorsan fogsz haladni.
Én bementem az Obiba, Dulux-ot vettem, hozzá olyan gurglit és ennyi. Nem nagy kunszt. Elrontani nem lehet. Ha meg elfáradsz, leülsz, pihensz, aztán tovább csinálod.
15 évesen teljesen egyedül festettem ki az akkori szobámat, 3 éve meg az egész lakást. A plafon necces, de csak azért, mert fájt a nyakam, amiért folyton felfele néztem.
Egy sima panelban lakom, a nappali egy fél nap volt. 2X festettem le, de a dobozon rajta van, hogy hányszor kell.
25/L
Szerintem menni fog, de nem egy nap alatt.
Ha ilyet szeretnél, akkor egyszerüen jóminöségü festéket vegyél a boltban. Az eladó megmonda mennyi kell belöle.
elöször vagy mindent vigyetek ki, vagy húzzátok el és takarjátok le. A földet is takard le, lehet kapni ilyen takarófolliát. ha nem tudod akkor kérdezd meg az eladót, adjon tnaácsot, mert a takaró folliát oda kel ragasztani a földhöz hogy ne mozduljon el. aztán az ablakokat is le kell ragasztani.
egy festésnél az elökészületek legalább egy nap egy kezdönek. majd 1 nap mire lefested.
ha tényleg akarod, akkor fogd magad menj el egy festékboltba és közöld hogy te egyedül akarsz festeni és segítsenek tana´csot adni.
szerintem sikerülni fog, de legalább 3 napot adj magadnak.
halványsárga meg simán egyenletes lesz.
1 réteg telejsen elég lesz.
ha jó afesték még egy sötét szint is eltakar egy jó fehér szín 1 festésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!