Ha tényleg elhiszed, hogy meg tudod csinálni, akkor sikerülni fog?
Figyelt kérdés
A filmekben mindig ezt mondják. Én megpróbálom elhinni (bár sztem hülyeség egy kicsit). Tehát ha én elhiszem, hogy meg tudok írni egy könyvet, akkor tényleg sikerülni fog? Azt nem mondom, hogy sikerkönyvet szeretnék, de legalább legyen meg a kitartásom! Sikerülni fog, ha megpróbálok úgy hozzá állni?2012. máj. 30. 20:29
1/5 anonim válasza:
A fizika törvényei megengedik a könyv megíródását, kérdéses tényezők a papír és a tinta. Amennyiben ezek rendelkezésedre állnak, akkor megtudod írni a könyvet.
2/5 anonim válasza:
Sose lehet előre tudni, hogy sikerülni fog-e, de érdemes dolgozni a céljainkért, mert úgy esélyesebb. Ne azon gondolkozz, hogy hiszel-e benne, hogy meg tudsz írni 1 könyvet, hanem állj neki és írd meg. Ha nem megy, akkor félreteszed és másnap vagy következő héten folytatod. A kitartó munka meg szokta hozni a gyümölcsét.
4/5 anonim válasza:
Miért akar itt mindenki könyvet írni?
5/5 anonim válasza:
Nem tudom, de tényleg irtó sokan kezdenek könyvírásba manapság... A gond, hogy sokan eleve rosszul állnak hozzá a dologhoz. Egyébként Kérdező, a pozitív hozzáállás nagyon sokat segít a céljaid elérésében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!