A mostani problémám lassan felemészt, de ugy fogom fel, h meg kell oldani!
Az a baj, h iszonyat sokat rágódok mindenen,a mostanin is(nem szeretném itt leirni,elég annyi, h magánéleti jellegű)
2010. aug. 16. 14:23
2/27 anonim válasza:
Aggódok a babánk miatt, hogy egészséges legyen. (még pocakban van) Úgy érzem, hogy akkor tudok szembenézni ezzel a félelmemmel, ha a legrosszabbra is felkészülök. Persze tudom, hogy nem lenne könnyű, de azt hiszem nem emésztene fel, csak újra kéne értékelnem az életem és nagylevegővel nekiindulni megújulva.
A többi probléma most eltörpül.
2010. aug. 16. 14:23
3/27 anonim válasza:
Túlerőben van, és ötletem sincs, mit tehetnék ellene, de ha eddig nem emésztett fel, nem is fog.
2010. aug. 16. 14:25
4/27 anonim válasza:
A legnagyobb problémám,hogy nem tudom megtanulni az angol nyelvet..És nem találok senki olyat aki meg tanítana rá,aki türelmes lenne hozzám..Lassan felemészt és elkeserít mert már 3 éve kínlódom vele,de nem megy....
38/N
2010. aug. 16. 14:25
5/27 anonim válasza:
Apám alkoholista... És csak remélni tudom, hogy megoldódik a probléma...
2010. aug. 16. 14:26
6/27 anonim válasza:
Nem rendeződik a szerelmi életem. Olyan szeret, akit én nem tudok, én pedig olyat szeretek, aki nem szeret viszont. Mindig ez volt, nem lepődök már meg semmin. Nem tudok továbblépni. Továbbá aggódok az egészségem miatt, tegnap 2x ájultam el, holnap megyek orvoshoz. Sajnos a családból mindenfelől örökölhetem a szívbajokat és a cukrot.
2010. aug. 16. 14:27
7/27 anonim válasza:
Az a legnagyobb probléma, hogy a férjem beteg.. és már az orvosok sem tudnak,segíteni sem.. próbálok erős lenni.. de úgy érzem hogy .. vége.24N
8/27 anonim válasza:
Maga a probléma nem annyira nagy, de hosszú lenne leírni. Már csak két hét, és kiderül, hogy sikerül-e megoldani. Örülnék, ha mindig ilyen problémáim lennének, csak általában ennél nagyobbak is szoktak lenni.
9/27 anonim válasza:
Ne izgulj az angollal. Nekem is csak az alapfokig sikerült eljutnom. Letetem a vizsgát és tovább nem feljlődtem egy cseppet sem . Egy fél évig nem foglalkoztam vele és el is felejtettem sz egészet szó szerint
10/27 anonim válasza:
Költözni szeretnék, és barátom még húzódózik... Tudjátok, falu-város ellentét...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!