Mi most a legnagyobb problémád? Úgy érzed sikerülni fog megoldani, vagy fel fog emészteni?
ma 14:27-nek...
Kedves vagy,de nem tudok nem foglalkozni az angol nyelvvel.Ugyanis én Angliában élek,és ezért is kínos,hogy nem megy a nyelvtudás..Annyira elkeserít,hogy szó szoros értelmében bezárkózom a lakásba,és alig érintkezem az angolokkal..Na ezért tűnik nagy problémának nekem...
38/N
Jelen pillanatban 3 problémám van. Az egyik teljesen megoldható - német nyelvvizsga, sokat teszek érte, remélem siekrül.
A második hogy úgy érzem, gépfüggö vagyok. De mivel a munkám (részben) ideköt, itt tartom a barátaimmal a kapcsolatot, így teljesen nem szüntethetem meg, viszont függöséget legyözni úgy a legnehezebb, hogy nap mint nap érintkezned kell vele :S
A harmadik a szerelmi életem, amit egyenlöre nem tudok megoldani, így várok.
Problémám hónapok óta húzódik, az ügyintézők szarnak a mi ügyünk be, nem foglalkoznak azzal, hogy az ember előrrébb haladjon és hogy legyen rendbe minden és felejtsük el egymást. Ez megy már március óta. Mindenre azt mondják, majd a jövő héten, majd a jövőhéten. Csak azt nem tom hány jövő hét lesz még. Elegem van Ha a héten sem lesznek fejlemények feladom és visszavonok mindent, már olyan ideges vagyok.
Igaz ezt nem tehetem meg, úgyhogy végig kell csináljam. De már nagyon kész vagyok.
Bőrbetegségem van, ami 1-2hét alatt gyógyul.
Nem mehetek vele vízbe, holnap este indulnánk nyaralni. Épp a legrosszabbkor jött.
Meg fogom oldani, de fájdalmas az egész gyógyulási folyamat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!