Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi most a legnagyobb problémád...

Mi most a legnagyobb problémád? Úgy érzed sikerülni fog megoldani, vagy fel fog emészteni?

Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 14:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
az,hogy felvesznek e kollégistának...bár ilyen szar eredmény mellett nem hiszem:S
2010. aug. 16. 14:29
 12/27 anonim ***** válasza:
14:26 hát igen, ez az egyik, amire írtam, hogy most eltörpül... vagy legalábbis próbálom nem ezt is magamra venni. tudom milyen, nincs jó ötletem a megoldásra. talán annyi, hogy ne emészd magad miatta, mert csak te mész tönkre, de segíteni csak magán tud az Apukád. Neki kell megtennie az első lépést. Mi hiába várjuk el tőlük, ha nem akarják a változást.
2010. aug. 16. 14:30
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

ma 14:27-nek...

Kedves vagy,de nem tudok nem foglalkozni az angol nyelvvel.Ugyanis én Angliában élek,és ezért is kínos,hogy nem megy a nyelvtudás..Annyira elkeserít,hogy szó szoros értelmében bezárkózom a lakásba,és alig érintkezem az angolokkal..Na ezért tűnik nagy problémának nekem...

38/N

2010. aug. 16. 14:30
 14/27 anonim válasza:
anyagi gondok
2010. aug. 16. 14:31
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Jelen pillanatban 3 problémám van. Az egyik teljesen megoldható - német nyelvvizsga, sokat teszek érte, remélem siekrül.

A második hogy úgy érzem, gépfüggö vagyok. De mivel a munkám (részben) ideköt, itt tartom a barátaimmal a kapcsolatot, így teljesen nem szüntethetem meg, viszont függöséget legyözni úgy a legnehezebb, hogy nap mint nap érintkezned kell vele :S

A harmadik a szerelmi életem, amit egyenlöre nem tudok megoldani, így várok.

2010. aug. 16. 14:32
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Problémám hónapok óta húzódik, az ügyintézők szarnak a mi ügyünk be, nem foglalkoznak azzal, hogy az ember előrrébb haladjon és hogy legyen rendbe minden és felejtsük el egymást. Ez megy már március óta. Mindenre azt mondják, majd a jövő héten, majd a jövőhéten. Csak azt nem tom hány jövő hét lesz még. Elegem van Ha a héten sem lesznek fejlemények feladom és visszavonok mindent, már olyan ideges vagyok.

Igaz ezt nem tehetem meg, úgyhogy végig kell csináljam. De már nagyon kész vagyok.

2010. aug. 16. 14:34
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
anyagi problémák kisbaba mellett...
2010. aug. 16. 14:34
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Bőrbetegségem van, ami 1-2hét alatt gyógyul.

Nem mehetek vele vízbe, holnap este indulnánk nyaralni. Épp a legrosszabbkor jött.

Meg fogom oldani, de fájdalmas az egész gyógyulási folyamat. :(

2010. aug. 16. 14:35
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Most éppen minden túl rendben van, ettől félek, hogy a nagy vihar előtti csend talán? Eddig a gyerekem beiskoláztataása volt a nagy dilemmám, de ez szerencsére megoldódott sikeresen! (sok álmatalan éjszakám volt e miatt!)
2010. aug. 16. 14:43
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy apám utál.

16/L

2010. aug. 16. 14:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!