Mi most a legnagyobb problémád? Úgy érzed sikerülni fog megoldani, vagy fel fog emészteni?
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 14:19
21/27 anonim válasza:
Utálom a munkám, viszont semmilyen lehetőségem sincs váltani. Illetve ha visszamennék Magyarországra...ahol még ehhez hasonló sz@r munkám sem lenne.
Megoldást jelenthet a költözés másik városba, ahol talán vár a nagy szerelem (ami alakulgat). Az talán ad egy kis lendületet a fejlődéshez és sikerül kitörni ebből a szánalmas helyzetből.
Mondjuk legalább anyagi gondjaim nincsenek, ezért nagyon hálás vagyok.
25L
22/27 anonim válasza:
Épp most oldottam meg a problémámat egy videóval :'(
23/27 anonim válasza:
14:26-kor válaszoló! Nekem is ez a legnagyobb problémám sajnos...
24/27 anonim válasza:
A magyarok mennyire szeretnek panaszkodni!!!!! XD
25/27 anonim válasza:
A legnagyobb problémám hogy mindenki utál az osztályomban, és sokan az iskolámban is, alig vannak barátaim és szinte senki nem beszél velem. És ez nem fog megoldódni.
26/27 anonim válasza:
A szüleim válnak. Testvérem anyámnál van, nem sokat látom és hiányzik. Az anyámnak még a közelében sem szeretek lenni. Apámnak nincs túl sok pénze. Egy olyan férfit szeretek, akivel nem lehetek együtt. Illetve van egy ilyen szocfóbiás dolgom is, ami úgy érzem kezd javulni. Én reménykedek, hogy majd később jobb lesz. De végül is már mindegy, az élet ígyis úgyis szar.
27/27 anonim válasza:
Az,hogy sikerül-e az új suliba beilleszkedni,és hogy lesznek-e olyan szivatások,amik...durvák(..érzékeny vagyok mindenre..):S
De asszem nem fog felemészteni..:)
Majd az érettségi előtt az,hogy sikerül-e a matek érettségim legalább 2-esre..XD MAJD NÉGY...év múlva.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!