Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek hogy fog sikerülni az...

Kinek hogy fog sikerülni az év végi?

Figyelt kérdés

2012. jún. 4. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
4,9...lesz 2 négyesem, jól elrontottam az utolsó feleléseket. Pedig lehetettem volna kitűnő. Áááá.xd
2012. jún. 5. 13:19
 2/8 A kérdező kommentje:
Én 7.-be voltam 4,9.
2012. jún. 5. 14:48
 3/8 anonim ***** válasza:
sajna lesz egy két 3-ason!a többi négyes!el sem merem mondani a szüleimnek!:'(
2012. jún. 5. 19:06
 4/8 A kérdező kommentje:
Utolsó válasszoló te hányadikos vagy?
2012. jún. 6. 11:05
 5/8 anonim válasza:
kb. 4 4-es a többi 5 :)
2012. jún. 7. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:

4,5 körül lesz az átlagom. :)

Lehetne jobb is, félévkor pont 4,5 volt és a cél az volt, hogy javítsak rajta év végére, mert ha továbbtanulok, akkor számítani fog a 11. évvége. Tény, hogy javítottam, de sajnos olyan jelentősen nem, hogy jobb a jobb jegyet kapjam meg átlag alapján.

Ami mondjuk nagyon idegesít, az az irodalom. Volt egy kisdoga kb. 50 oldalból, de elfelejtettem és előtte való nap ültem le tanulni, de mivel sokat kellett másból is, így nem tudtam annyira megtanulni. Hármas lett a dogám, ami nem engedhető meg annak, aki ötös akar lenni. Hát én megengettem magamnak és most 4,5 körül állok, de a tanárt kb. az sem érdekli, hogy a témazáróim általában és a kisérettségim is ötös.

Na mindegy, most már hiába rágódok ezen, majd jövőre ráhajtok még jobban. :D

17/L

2012. jún. 7. 18:42
 7/8 A kérdező kommentje:
Én most leszek kilencedikes szeptemberben. Sokan lazítottak de én nem, én hajtottam. Félévim 4,6 volt most lehetek 4,8 is. Biztos, hogy jobb lesz a félévimhez képest. Azért számít valamennyire, mert be kell vinni, és meg fogják nézni.
2012. jún. 7. 19:04
 8/8 A kérdező kommentje:
És én gimibe megyek.
2012. jún. 7. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!