Egyetemisták! Nektek mit fizetnek a szüleitek?
Bejárós vagyok, így szinte mindent megkapok, amit előtte is. Van tető a fejem fölött, bármikor benyúlhatok a hűtőbe, melegvízben fürödhetek, stb stb. :) Kapok heti 2 ezer forintot kajára, néha étkezési utalványt is, ezzel én bőven elvagyok. Kozmetikumokat szintén megvesznek nekem mindent, füzeteket, kellékeket, ha szeretném, viszont sokszor inkább elmegyek és bevásárolok magamnak. Ruhákat már többnyire csak magamnak veszek. Néha rájön anyura, hogy menjünk, vegyünk nekem egy új cipőt, mert a régi tropára ment, de ha éppen nem találok jót, akkor később ha nélküle megyek és találok, megveszem magamnak, nem csinálok ebből gondot.
Hogy miből van rá pénzem? Kőkeményen tanulok azért, hogy jó ösztöndíjam legyen, illetve egy félévig dolgoztam is suli mellett, de annyira rámentem (semmi másra nem volt sosem időm), hogy gyorsan jött a felismerés, hogy jobb ha inkább tanulok gőzerővel!
Három hónapra beköltöztem tavaly koliba a hecc kedvéért. Mivel nem létszükséglet volt, ezért a szüleimtől csa6k is annyi pénzt kaptam mint előtte is. Magamnak kellett megoldanom mindent. Végül szintén a tanulás miatt inkább hazaköltöztem, kényelmesebb itthon.
Minden szabadidős tevékenységemért, utazás, moz, kirándulás, én felelek, az utolsó fillérig én fizetem. Olykor itt is meglep anyu egy kis pénzzel, de sosem kérem.
Ami hatalmas szerencsém, hogy nagyon jó szüleim vannak és nem fogadják el a pénzemet, hogy besegítsek a háztartásba. Azt mondták inkább költsem magamra, vagy tegyem félre.
Egy mérnök hallgató
utolsó, először engem is lepontoztak, pedig én pont hogy nem kaptam sokat... sőt.
szerintem van pár majom aki azzal szórakozik hogy lepontoz másokat, mindenesetre én felpontoztam a válaszolókat... legyen az aki mindent a szüleitől kap vagy aki mindent maga teremt meg a kérdésre válaszolt szal hasznos a válasza.
ne is foglalkozzatok azokkal, akik lepontoznak titeket -.-
ha nincs jobb hobbijuk...
AMúgy köszönöm a sok választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!