Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Nektek mit...

Egyetemisták! Nektek mit fizetnek a szüleitek?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 18:12
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
én bejárós vagyok, és úgy van az órarendem, hogy egyáltalán nem tudok munkát vállalni.
2012. ápr. 9. 18:32
 12/28 anonim ***** válasza:
80%

1-es válaszoló vagyok.

Nekem a fennmaradó költségeimre, mert azért van bőven a tanulmányi ösztöndíjamból, kiemelt ösztöndíjamból, köztársasági ösztöndíjamból, rektori ösztöndíjból, kutatási ösztöndíjból és szociális támogatásból futja. De én nem várnám el, hogy a szüleim fizessenek mindent nekem még huszonévesen, inkább megkeresném rá a pénzt (vagy kiemelkedő tanulmányi eredménnyel vagy munkával), ha nem elég az, amit önszántukból adnak.

2012. ápr. 9. 18:33
 13/28 anonim ***** válasza:
96%
Én is bejárós vagyok, így a hétvégén dolgozom.
2012. ápr. 9. 18:33
 14/28 anonim válasza:
76%
Azért kell lepontozni mert nekem mindent fizetnek? Irigység vagy miért?
2012. ápr. 9. 18:49
 15/28 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam sem le, sem fel senkit!
2012. ápr. 9. 18:51
 16/28 anonim ***** válasza:
57%
Engem is lepontoztak. Csak azért, mert igyekszem magamnak kifizetni azt, amit tudok. Ha valaki ettől jobban érzi, akkor csak rajta.
2012. ápr. 9. 18:53
 17/28 anonim ***** válasza:
73%
*jobban érzi magát
2012. ápr. 9. 18:54
 18/28 anonim ***** válasza:
85%
Rezsi, alap kaja, BKV-bérlet, mobilszámla (flottában vagyunk, családon belül ingyenes, és igyekszem nem túl sokat költeni belőle, nem is nagyon használom a mobilt, ha nem muszáj), nyelvtanfolyam (ő ötletük volt, nem én kunyeráltam el a pénzt)... esetenként tényleg fontos ruhadarabok (cipő, kabát).
2012. ápr. 9. 19:01
 19/28 anonim válasza:
80%

Én most passzívon vagyok de előtte:

kolisként:

kolidíj: 10000

bkv bérlet: 4000 forint

heti: 3000 forint... ami ugyebár xarra se elég ha ebből veszel kaját, füzetet, tisztálkodási szereket... eléggé éhezős időszak volt

amikor anyuméknál laktam akkor mostohaapum fura szabályai mellett iszonyat volt élni, pénzt nem nagyon kaptam, kaja az volt amit mostohaapám szeretett, napi 3+ órát buszoztam a suliba és hát nem kicsit besokkaltam...

nem is csoda hogy elkezdtem online kereskedni, hogy valamelyest biztosítsam magamnak az anyagiakat... az órarendem mellett nem lehetett dolgozni... összefüggő időt pénteken tudtam volna vállalni, de nincs olyan munkáltató aki fogad diákot heti 1 napra...

Nagyon jó pénzt kerestem egyébként, csak elvette a tanulástól az időt, de nagyon...

úgyhogy most passzív, pénzkeresés, aztán vagy itt folytatom, vagy elmegyek külföldre és ott jobb órarenddel, tuti munkával saját lábon függetlenül, nyugodtabban megszerzem a diplomámat.

Kapcsolatok már vannak...

2012. ápr. 9. 19:02
 20/28 anonim ***** válasza:
84%

18. vagyok:

sminkcuccot eddig egyszer vett kifogyás után, egy sminklemosót. Alapvető dolgokat (fogkrém, sampon, szappan, tusfürdő) kifizetnek Szórakozásra (mozi, színház, koncert, pubba beülés stb.) nem adnak, csak ha együtt megyünk, ruhára, könyvre, egyéb "luxusra" is magam spórolok össze pénzt (dolgozom meg ösztöndíjat kapok).

2012. ápr. 9. 19:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!