Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha új gépet vesztek ti néztek...

Ha új gépet vesztek ti néztek utána mindennek vagy a szüleitek intézi?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és már féléve nagyon szeretnék új gépet venni.

Ezt mindenki magának szokta intézni?Most úgy értem hogy nektek kell valahonnan szerezni pénzt és nektek kell valahogy megoldani vagy elintézik helyettetek mert nekem igen.Nektek is valahogy meg kell szerezni a pénzt és órákat tökölni a gép előtt vagy nem?Én szülinapomra kértem még a nagy nehezen gyűjtött pénzem is beleadnám de hát ez nem valami sok a géphez.14 szüli napomra kértem de lehet hogy nem kapok semmit nem hogy új gépet.

2012. márc. 29. 19:48
 1/3 anonim válasza:
Hát még jóhogy én nézem a gépet maganak... nem kell nekem egy traktorgép. xD
2012. márc. 29. 19:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nincs gáz mondjuk engem úgy le is köt de hát mivel 14 vagyok nincs munkám és hát emiatt pénzem sincs tehát nem tudom hogy akkor hogy szerezzek pénzt.Néztem nyári munkát de hát ahhoz nem vagyok elég idős.
2012. márc. 29. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Nálam úgy volt h volt pénzem szülinap/karácsony meg anyuék is raktak bele mivel ők is használták a régi gépet is. Én választottam ki h milyen kell,mik legyenek benne,meg anyuék amugy se értettek hozzá.
2012. márc. 29. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!