Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti szüleitek nem harapnak...

A ti szüleitek nem harapnak arra, ha bömböltetitek a zenét?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 15:53
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
nekem nagyon, és csak akkor tudom igazán élvezni ha eléggé feltekerem, de alig tudok ilyet, mert mindig van itthon vki. :S Holott faterom javasolta hogy miért nem veszek vmi hangcuccot :D
2012. febr. 18. 15:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
nem mert füllhallgatozók:)
2012. febr. 18. 15:56
 3/12 A kérdező kommentje:

az más. én szeretem, ha beremeg a testem :D

nincs pedig csak egy szimpla 5.1 5*35watt, meg egy 75wattos mély, de nagyon szól, már több mint 10 éves.

2012. febr. 18. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
95%

Az enyémek harapnának, de nem csak ők. Még én is. :P

Szerintem ez nagyon illetlen dolog, ha van bárki a lakásban vagy panelban laksz.

Menjen buliba aki testremegést akar :P :)

Alkalmazkodni kell...Neked is.

2012. febr. 18. 16:09
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Nem, mert nem szoktam bömböltetni. Van egy jó kis Sennheiser fejhallgatóm, azt használom.

Szerintem eszméletlenül bunkó dolog üvöltetni a zenét, két okból is. Egyrészt baromi idegesítő, mikor az ember otthon van, próbálna pihenni/tanulni/stb., de valakiben annyi ész nincs, hogy legyen kicsit tekintettel arra, hogy nem a Szaharában van, egyedül.

Másrészt mindenkinek más a zenei ízlése. Azért, mert én szeretek egy bizonyos előadót, a szomszéd még utálhatja. Viszont én sem bírnám ép ésszel, ha mondjuk dubstepet bömböltetnének. Szerethetik, de nekem attól még olyan, mintha nagyanyám régi mosógépébe beleraktak volna egy zsák idegbeteg macskát.

2012. febr. 18. 16:30
 6/12 A kérdező kommentje:
hát nincs kb 50meteres korzetben szomszed, es senki nem tanul mar.
2012. febr. 18. 16:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Jó környéken lakom , családi házban , a két szomszédom soha nincsen otthon mivel külföldön élnek többnyire.Amikor nincsen itthon senki akkor max hangerőn szoktam bömböltetni , néha a poharak is elkezdenek mozogni.
2012. febr. 18. 16:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Oké, hogy nincs szomszéd, de azért az ember a saját szüleire gondolhatna egy kicsit.
2012. febr. 18. 17:05
 9/12 anonim ***** válasza:

Fülesen tolom, Régebben csak este használtam, mostanság átálltam rá. Ha hangosan hallgatnám a zenét (hiába kertes házak), áthallatszana a szomszéd házakba ahol vannak kisgyerekek (ki tudja, mikor alszanak stb.) meg azt hiszem a szomszéd lány is végzős gimnazista, gondolom sokat tanul. Meg csóri szomszéd kutyus is megőrül tőle. :) Szóval füles. :)

Dobolni szoktam "csak", de azt is olyan napszakban, amikor nem gázos.

Apukám nem ugrana a zenéért, ő szereti, a nagymamám meg inkább nem szól, de jó ez így. :)

22/L

2012. febr. 18. 17:07
 10/12 anonim ***** válasza:
én is fülessel tolom. ha a szülők dolgoznak egész nap, nyilván nyugalomra vágynak este. tapintat kérdése.
2012. febr. 18. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!