A ti szüleitek nem harapnak arra, ha bömböltetitek a zenét?
az más. én szeretem, ha beremeg a testem :D
nincs pedig csak egy szimpla 5.1 5*35watt, meg egy 75wattos mély, de nagyon szól, már több mint 10 éves.
Az enyémek harapnának, de nem csak ők. Még én is. :P
Szerintem ez nagyon illetlen dolog, ha van bárki a lakásban vagy panelban laksz.
Menjen buliba aki testremegést akar :P :)
Alkalmazkodni kell...Neked is.
Nem, mert nem szoktam bömböltetni. Van egy jó kis Sennheiser fejhallgatóm, azt használom.
Szerintem eszméletlenül bunkó dolog üvöltetni a zenét, két okból is. Egyrészt baromi idegesítő, mikor az ember otthon van, próbálna pihenni/tanulni/stb., de valakiben annyi ész nincs, hogy legyen kicsit tekintettel arra, hogy nem a Szaharában van, egyedül.
Másrészt mindenkinek más a zenei ízlése. Azért, mert én szeretek egy bizonyos előadót, a szomszéd még utálhatja. Viszont én sem bírnám ép ésszel, ha mondjuk dubstepet bömböltetnének. Szerethetik, de nekem attól még olyan, mintha nagyanyám régi mosógépébe beleraktak volna egy zsák idegbeteg macskát.
Fülesen tolom, Régebben csak este használtam, mostanság átálltam rá. Ha hangosan hallgatnám a zenét (hiába kertes házak), áthallatszana a szomszéd házakba ahol vannak kisgyerekek (ki tudja, mikor alszanak stb.) meg azt hiszem a szomszéd lány is végzős gimnazista, gondolom sokat tanul. Meg csóri szomszéd kutyus is megőrül tőle. :) Szóval füles. :)
Dobolni szoktam "csak", de azt is olyan napszakban, amikor nem gázos.
Apukám nem ugrana a zenéért, ő szereti, a nagymamám meg inkább nem szól, de jó ez így. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!