Van köztetek olyan akinek a szülei tették tönkre az életét? (ugy értem hogy gyerekkorban olyan rosszak voltak hozzátok a szüleitek hogy felnöttként nem tudtok normális életet élni? )
Apám meghalt még gyerekkoromban.
Anyám egyedül nevelt két nővéremmel és nem igazán voltunk anyagilag eleresztve. Terrorban nem volt részem, bár kaptam néhány (nem sok) nyaklevest.
A jelenlegi életem lehetne sokkal jobb is, de nem panaszkodom. A szüleimre főleg nem hiszen "mindenki a maga szerencséjének a kovácsa".
Ha valami nem úgy sikerült az életemben ahogy azt szerettem volna, akkor az nem azért volt, mert apám felakasztotta magát és nem is azért, mert anyám nem engedett meg ezt vagy azt.
Egyedül én tehetek arról (vagy magamnak köszönhetem), hogy jelenleg miben élek.
A múlt elmúlt és ha azon rágódunk, nem lesz erőnk arra hogy jobbá tegyük az életünket.
Nos , sosrstársak vagyunk. De azt nem tudom mondani mit tégy , csak azt amit én tettem. 17évesen el mentem magamtól egy pszichológushoz. Nos mielőtt sokan azt mondanák , oda a gyagyások járnak , nem igaz. Egy pszichológus úgy működik , mint egy katalizátor. A katalizátor aszt jelenti, hogy szerves része a folyamatnak ,de a folyamat végén meg marad. Magyarul egy pszichológusnál tudod föl dolgozni gyermekkori traumáid, meg ismered önmagad, tudni fogod mi a léted értelme. Én közel 2 évig jártam. Meg ismertem önmagam, tudom mire vágyok, céljaimat, sőtt ki tudom elemezni az élet helyzeteimet. Magyarán mondva meg tanulod kívülről nézni, mint kívül álló az életed. Vannak amugy könyvek is , mérgező szülő, stb. Sajnos amagyar kultúra le nézi eszt, ezért írtam , mielőtt azt mondod oda a gyogyósok járnak. Fejlettebb országokban az emberek rendszeresen járnak, és nem akik azzal küzdenek, mint te vagy valamikor én, akiknek semmi gondjuk, és kemény pénzt fizetnek érte.
Például a pszichiáterrek és ezzel foglalkozók is át enek egy pszichológiai tanfolyamon. Ahol nmagukat ismerik meg. Az is tény, hogy ma a kormánynak ki mondottan ezt kellene támogatni, sőtt középiskolába kötelezővé tenném. Szerintem nagyot változna a világ. De ezt , akkor érted meg ha túl leszel rajta. De sajnálhatod magad, hibáztathatol másokat. De , ez már te vagy, te döntésed, felelőséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!