Jelenlegi családoddal, a linkelt képek közül, melyik házat választanád, amelyben élnél velük?
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
Ha egyet muszáj választanod melyik lenne amiben eléldegelnél a családoddal? Indoklást is kérek, hogy miért pont azt választottad:)
Köszönöm
Az 5.-ben.
A párom nagy pecás így ez neki is bejönne,én meg imádom a vízpartot,és ahogy elnézem itt nem gyakori vendég a hideg.:)
Az 1-es:nagyon tetszik,csak túl nagy lenne 3főnek.
A 3.:ez is bejön:a kert miatt.
Az 5.:ez tetszik a legjobban,viz,fák,minden ami kell.Illetve egy kerítést felhúznék a kislányom miatt.
Én is az ötöst, és a kerítés nem rossz ötlet, mert annál a kisdombocskánál könnyen megcsúszhat még a felnőtt is : )
Utolsóelőtti: Lehet nincs benn hal : D :) De olyan kis meghitt az egész környezete
Én továbbra is az 1.-t választanám. Nekem az a legtisztább, legsterilebb, szeretem, ha jórészt le van betonozva a ház környéke.
Az 5. nemcsak a dzsumbuj miatt nem tetszik, hanem mert magas fák veszik körül, ha belevág a villám, rádől a házra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!