Jelenlegi családoddal, a linkelt képek közül, melyik házat választanád, amelyben élnél velük?
Figyelt kérdés
1) [link]
2) [link]
3) [link]
4) [link]
5) [link]
Ha egyet muszáj választanod melyik lenne amiben eléldegelnél a családoddal? Indoklást is kérek, hogy miért pont azt választottad:)
Köszönöm
2012. márc. 11. 19:41
11/32 anonim válasza:
A másodikat választanám, nagy ház nagy zöldövezettel, ez való a mi négygyermekes családunknak. :)
12/32 anonim válasza:
A másodikban. Nem szeretem a lapos tetőt, de szeretem a "kutyaólakat", mert romantikusak. Kívűlről sokat sejtet; szép lehet belül is és kényelmes.
13/32 A kérdező kommentje:
Mondjuk az igaz, hogy ahol víz van, az elég könnyen kelt, szúnyogos érzetet.
De sajnos azok a dögök mindenhol ott vannak. :) Köszönöm a rendes válaszokat:)
2012. márc. 11. 19:51
14/32 anonim válasza:
3.
Santa Barbarai emlékek miatt, hasonlít egy ott megismert házra. Praktikus, jó elrendezésű volt, a kertkultúra hobbit adott a hétköznapokra is.
15/32 A kérdező kommentje:
Nekem valahogy a harmadik a színe végett nem tetszik:)
Köszönöm neked is:)
2012. márc. 11. 20:16
16/32 anonim válasza:
Én vagy a 2-at vagy az 5-et választanám. :)
2) Tetszenek az ilyen típusú házak. Nem fényűző, de mégis otthonos, családias ház.
5)Ennek pedig van valami varázsa. :)
17/32 anonim válasza:
A másodikat választanám azért mert nagyon tetszik az angolszász építészet , emellett egy családnak nagyon jó.
18/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is :)
2012. márc. 11. 20:35
19/32 anonim válasza:
Vagy az első vagy a harmadik (utóbbi persze csak egy átfestés után). A második nekem túl hagyományos, a negyedik meg az a "rideg valóság" típus :D Az ötödiket maximum öregkoromra tudnám majd elképzelni, olyan nyugis az egész hely, a természet lágy ölén.
20/32 A kérdező kommentje:
: ) Köszönöm : )
2012. márc. 11. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!