Melyik országba költöznél szivesen a családoddal? Miért? Van ott rokon, beszéled a nyelvet vagy csak tetszett a filmekből? Hány éves vagy?
Én Németországba, mert ott dolgozik apukám,és azt mondja hogy sokkal másabb mint Magyarország. Az emberek hozzáállása, minden... De egyénként Angliába is szívesen elköltöznék, vagy Amerikába bárhová:D
17 vagyok
Amikor kicsi voltam úgy volt, hogy Ausztráliába kötözünk, de sajnos nem sikerült. Nem nagyon emlékszem (4 éves voltam), de valami pontrendszer volt és volt egy ponthatár, amit el kellett érni, hogy kiköltözhess és szüleim pár ponttal lecsúsztak (valószínűleg azért mert apukám nem tudott megtanulni angolul)
Szóval ennek hatására én szívesen költöznék Ausztráliába. 19 vagyok
ma 13:09
ez tényleg így volt...Annak idején mi is Ausztráliába szerettünk volna menni, de igen szigorú feltételek voltak pontrendszerben, így esélyünk sem volt.
Manhattan, New York City, New York, USA
Nem él ott rokon, természetesen beszélem a nyelvet.
Hatodikban kiselőadást kellett tartanom belőle, annyit olvastam róla, hogy nem igaz. Akárhányszor meglátom, meghallom (Sinatra), mindig boldogságbuborék nő a lelkemben.
És az emberek ott sokkal színesebbek, nem egyformák.
Ausztráliába, mert ott él a fél családom. Tervezem, hogy kimegyek egy 4-5 év múlva, de még hátra van az egyetem, amit itt járok ki, de aztán nincs megállás. Örömmel várnak.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!