Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » HOgy lehetnék nagyon nagyon...

HOgy lehetnék nagyon nagyon görény a szomszéddal?

Figyelt kérdés

Csak apróbb dolgokra gondolok, tettlegességre nem. Tehát nem dobok az ablakán be semmit, nem öntök rá semmit stb. Ilyenekre gondolok pl. hogy utálja ha reggel 8kor jó reggelt köszönök, mert mindig szól hogy neki az már jó napot, ő rég felkelt. Én meg direkt jó reggeltet köszönök.

Ne gyertek azzal, h ne süllyedjek az ő szintjére, mert pont azért nem fajult még tettlegességig a dolog,de ha harc, hát legyen harc! :D

Betelt a pohár olyan egy..... (úrinőhöz nem illik amit rnék) idős néni.

2011. dec. 8. 15:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
65%
Adj fel házassági hirdetést a nevére.Jó szöveggel.
2011. dec. 8. 17:52
 12/24 anonim ***** válasza:
50%
Az utolsón és a Tetris válaszán jót nevettem :D :D
2011. dec. 8. 17:58
 13/24 tekike99 válasza:
81%
szex nagyon-nagyon hangosan :D
2011. dec. 8. 18:37
 14/24 anonim ***** válasza:
38%

Kérdező!

Irigylem a gondjaidat!

Lehetsz vagy 14 éves...

2011. dec. 9. 01:44
 15/24 anonim ***** válasza:
96%

Off:

Mi ez a lincs hangulat? Gondolom nem volt még "elmebeteg" szomszédotok!

Nagyon sok gond lehet az ilyenekkel, ha idős, ha nem.

Hogy egy példával alátámasszam.

10 emeletes ház, 6.-on lakunk. Felettünk lakik egy "bájos, mert ugye mindegyik az szerintetek" idős "néni".

Kb 8 macska, akik az erkélyen jelölnek, lefolyik hozzánk.

Hetente leáztat, szagoljuk a macskák fertelmes bűzét, és hallgatjuk ahogy ordít egész nap.

Szóval ahelyett, hogy komolytalannak gondolnátok, hogy idős nénivel összetűzésbe lehet kerülni, meg no persze mindenki lesz öreg stb, gondolkodjatok el, milyen szerencsések vagytok, amiért nektek nem volt benne részetek.

Amúgy meg ha valakinek minden napját megmérgezi egy ilyen, akkor igen, ez a legnagyobb gondja. Mert az otthoni jó hangulat mindenkinek járna.

2011. dec. 9. 08:23
 16/24 A kérdező kommentje:

Látom, elég vegyes érzelmeket váltottam ki a kérdésemmel. Hirtelen ez lett a legnagyobb gondom, igen. Az ember lehúz 8 órát egy munkahelyen, ami ráadásul nem egy álommeló, de, örülj hogy dolgozhatsz, más különben miből fizetnénk ki a megélhetést? Mert 1 fizuból nehezen. Szóval amikor minden nap számolgatod a forintokat, kimerülsz, arra vágysz, hogy hazaérj, letehesd a napi terhedet, nem tudod megtenni, mert van egy ilyen minden lében kanál, mindenbe orrát beleütő, kötekedő szomszéd. És, gyakran éjjel aludni sem tudsz rendesen, mert a néni nagyot hall, olyan hangosan tv-zik, hogy itt hallom. Szóltunk neki szépen, csúnyán, lekapcsoltuk a villanyórát, semmi nem használ. inkább fekszem az ágyon, minthogy leszaladgáljak hozzá. Felesleges.Eddig tűrtem. Nem foglalkoztunk vele, ráhagytunk mindent. Akárhányszor találkozik valakivel, mindig beszól, hol ezért hol azért. Alapjában véve nem a dolgaival egyenként van baj, hanem hogy mindet 1 személy csinálja. És kapott azon, hogy sosem lett kiosztva.

Ne, ne sajnáljuk, hogy beteg, vagy érelmeszesedése van. Nagyon is helyén van az esze ahhoz hogy mások életét megkeserítse.

Amúgy olyan típus h ha neki kék a fű, hiába mutatod hogy ez zöld, te vagy a hülye, mert az kék.

2011. dec. 9. 09:59
 17/24 A kérdező kommentje:
És ezek a pl-k csak 1-2. Minden napra jut valami. És sok kicsi sokra megy... Ha még nem mondtam, ez tömbház, ahol az ilyen apróságok egy idő után sokkal nagyobbak.
2011. dec. 9. 10:02
 18/24 A kérdező kommentje:
Ja, ma reggel direkt Jó napot-ot köszöntem (máskor a reggelért szól). Erre. még reggel van, mikor keltél hogy már nappalt érzel? :O
2011. dec. 9. 10:05
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Basszus! Lehetne több szókincsed/fantáziád! Én az ilyen "mikor keltél"-re kapásból mondtam volna,hogy le sem feküdtem,végigkufircoltam az éjszakát...és odasúgnám neki:el ne mondja a feleségemnek(barátnőmnek). Ez egész napra elég volna neki.
2011. dec. 9. 19:18
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem tudom ki az, de irigylem az olyan embereket, akiknek nincs más dolguk, hogy feljönnek ide és lepontozzák az embert. Most miért kellett lenullázni azt, hogy "jót nevettem..."?? Láttam, valakinek még azt is lenullázták, amikor kijavított egy szót, na azon aztán érdemes volt pontozni... nagy értelem kell hozzá. Tahófalvi paraszt gyerek. Istenem, de nagy az állatkerted...

Az utolsó előtti hozzászólónak osztom a véleményét!

2011. dec. 9. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!