A szomszédnak három kis kakasa van, amik hajnaltól estig kukorékolnak. Hogyan közöljem a szomszéddal hogy zavar, úgy, hogy tegyen is valamit és ne legyen harag?
Az a baj, hogy folyamatosan kukorékolnak, nem tudom miért ilyen őrültek, de nem az a szokásos "normális falusi" kakas viselkedésűek. Aranyosak meg minden, de 5 percnél tovább nem tudnak csendben lenni. Nagyon zavaró, már február óta tűröm, de nem lehet megszokni:(
Gondoltam Facebook-on írok üzenetet, mert amúgy ritkán találkozunk. Ez gáz?
Lőd le őket, csak nehogy úgy járj mint Zámbó Jimmy!
Amúgy szóltál már a szomszédnak? Ha csak megkérdezed tőle, hogy milyen típusúak ezek a kakasok, hogy állandóan kukorékolnak és olyan a szomszédod, akkor lehet leesik neki mit akarsz! Ha nem akkor csak bízni lehet a rókában!
Az első vagyok.
Nem teljesen idevág, de hasonló a sztori.
Én nálam a szomszédban, nem lakott házában szól állandóan a riasztó. Szóltam a szomszédnak, de nem használ, kár volt. A rendőrök sem segítenek, mert ez nem csendháborítás. Legközelebb nem szólnék neki, hanem én verném le a falról a szirénát. Most már nem tehetem meg, mert én lennék a legelső gyanúsított......
Én annakidején megkérdeztem a szomszédasszonyt,hogy mikor akar belőlük egy jó pörköltöt főzni?Mert ha nem ér rá én szívesen levágom és megfőzöm őket...
Vette a lapot.
Vedd fel valahogy a kukorékolásokat. Amikor megtelik a CD, tedd fel teljes hangerővel, és fordítsd a szomszéd felé, aztán hadd szóljon a kukorékolás egész nap megállás nélkül. Menj el otthonról, és csak este térj haza ártatlan képpel.
Két eset lehetséges. Vagy a szomszéd fog megőrülni, vagy a kakasok. De valami változás biztos lesz!!!!
gyerekek! szakadok a válaszokon! :D
alkalmazz maffiamódszert! csak egyet lőjj le, hátha a többi tanul az esetből, és befogják a szájukat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!