Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan magyarázam meg neki a dolgot ugy, hogy ne legyen harag?
Figyelt kérdés
A kérdésem a következöről szólna van egy fiu ismerösőm kb már vagy 10 éve vagyunk nagyon jó baráti viszonyba Nos a fiunak kb 1 hónapja ért véget 3 éves kapcsolata elégé megviselte a dolog .Én folyamatosan beszélgettem vele meg brobáltam tanácsot adni neki fel viditani .Már pár napja észre vettem rajta , ,hogy belémszeretett ezt ma ő maga mondta ki nem ami nekem elég kinos helyzetként jön ki hisz párkapcsolatban élek! Most ez őszintén az hiábáim is szerintettek?Talán nem kellet volna annyira kedvesnek lenni?2011. aug. 7. 22:52
1/6 anonim válasza:
Azt szeretem az ilyen kérdésekben, hogy a gondolkodás helyett felteszik ezért az ilyen kérdés íróját brutálisan nagy h*jének nézem de attól még segytek...Ez azért van mert hozzá szokott, hogy van valakije, és mivel már nincs te vagy a következő, aki a szívéhez a legközelebb áll, és azt hiszi, hogy beléd szeretett. Mond meg neki, hogy sajnálod de köztetek nem lehet semmi, ezt nem lehet szépen mondani...
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi ,hogy hülyének nézzel tudod ez egy olyan oldal tudomásom szerint ami arra van ,hogy tanácsot kérjünk ! Amugy köszönöm a tanácsodat én is mondtam neki a dolgot csak tudod vhogy én is tudom milyen szar dolog mikor vkit el utasitanak azért kérdeztem ,hogy még más szóval mondattal mit mondhatnénk neki!
2011. aug. 7. 23:08
3/6 anonim válasza:
Igen, csak tudod az a baj, hogy az emberek gondolkodás helyett, máshoz fordulnak. Mindenkinek fáj ha dobják, de nincs mit szépíteni rajta, a vége ugyan az.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz rohadt szar érzés mikor dobnak ! Gondolkodás helyett hát van ugy mikor az ember tudja ,hogy mit és hogyan kéne cselekedni csak kiváncsi mások véleményére is! Nos most én ugyan igy vagyok ezzel:)
2011. aug. 7. 23:15
5/6 anonim válasza:
Mondd meg neki, h mivel jársz valakivel, nem jöhettek össze, talán kicsit kevesebbet kéne találkoznod vele, h elmúljon az érzés, mert ez nem igazi szerelem.
6/6 anonim válasza:
Nem kell komolyan venni, majd észhez tér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!