Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A szomszédnak három kis...

A szomszédnak három kis kakasa van, amik hajnaltól estig kukorékolnak. Hogyan közöljem a szomszéddal hogy zavar, úgy, hogy tegyen is valamit és ne legyen harag?

Figyelt kérdés

Az a baj, hogy folyamatosan kukorékolnak, nem tudom miért ilyen őrültek, de nem az a szokásos "normális falusi" kakas viselkedésűek. Aranyosak meg minden, de 5 percnél tovább nem tudnak csendben lenni. Nagyon zavaró, már február óta tűröm, de nem lehet megszokni:(

Gondoltam Facebook-on írok üzenetet, mert amúgy ritkán találkozunk. Ez gáz?

2011. jún. 13. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A hangfelvételes ötlet nem rossz csak dolgozni kell egy kicsit rajta. Szerezz - kérj kölcsön valakitől - egy másik kakast egy órára. Fogd meg az állatkát a lábánál fogva. Nem kell különösebb erőszak vagy állatkínzás. Ha finoman bánsz vele az sem fog tetszeni neki, elkezd éktelenül visítozni azért hogy engedd el. Na ezt a hangot rögzítsd magnóra, és játszd le a szomszéd kakasoknak. Ha meghallják, hogy "nyúzzák" egy társukat akkor szerintem csendben lesznek egy darabig.
2011. jún. 14. 00:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Milyen messze vannak a házadtól a kakasok? Nálunk a hivatalnál helyi rendelet szabályozza ezeket a dolgokat. Nekünk is van, a szomszédoknak is, de hozzánk nem igen hallatszik be, ha valamelyik kukorékol. Amúgy meg 21 tyúkra számolnak egy kakast.. Nem értem minek annyi kakas. Nekünk is van kisebb-nagyobb, de ahogy nőnek levágjuk őket, mert minek tartani? Beszélj a szomszéddal, jobbat nem tehetsz. Te ismered őket, hogy lehet-e velük ilyesmiről beszélni?
2011. jún. 14. 11:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Esetleg japán kakasok? Azok olyan kicsik, nekik van éles hangjuk az biztos. Azt mondjuk nem tudom, hogy mennyire szokták levágni...?
2011. jún. 14. 11:22
 14/14 A kérdező kommentje:
Az egyik kakas biztos japán, mert elég harcias. Körülbelül 30 méterre vannak a háztól, de a kerttől 10 méterre. Viszont bent a házban(konyha, előszoba)is zavaró.
2011. jún. 14. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!