Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mit csináljunk a " tüdőbeteg...

Mit csináljunk a " tüdőbeteg " szomszéddal?

Figyelt kérdés
Öt emeletes panelban lakom . A harmadikon lakik egy nyugdíjas idős manus , több évtizede erősen cigizik , de a világ pénzéért nem válna meg tőle ( szenvedélyes dohányos , napi 2-3 dobozzal simán elszív , a családja is elhagyta mert szinte minden pénzt cigire meg szerencsejátékra költött , most a szintén nyugdíjas nővérével él ) . A szerencsejátékot abbahagyta de a cigit nem . 5 - 6 éve minden reggel arra kel az egész lépcsőház ( nagyon nagy a visszhang ), hogy förtelmesen , hangosan köhög , krákog , turházik , köpköd ) Szólni akartak már neki nem egyszer többen is , de vagy nem nyit ajtót , vagy éjszaka merészkedik ki cigizni meg járkálni , mikor nem tudja senki elcsípni . Bevásárolni , ügyintézni is a nővére jár mindenhova , a manus kényelmesen elvan otthon ( semmi fizikai panasza , csak a TV a mindene ) . Ha sétál akkor is inkább éjjel , éjfél után . Néha mikor nappal elkapjuk és mondjuk neki , hogy valamit kezdjen magával , csak arra hivatkozik hogy beteg és nem tud mit csinálni . Bent meg nem köhöghet , mert a nővére nem bírja elviselni és ordibál vele ( nem mintha a lakók eltudnák )A nővére azt mondja hogy vele beszéljük meg , nem az ő dolga . Gyönyörű érzés mikor kellemesen pihenünk egy szombat hajnal erre az a vén trotty a sírba visz az undorító krahogásaival . Mit tegyünk ?
2010. máj. 4. 17:21
1 2
 1/20 anonim válasza:
65%

Én mindenképp szólnék a házmesternek,hogy beszéljen vele!

Ő akár ki is rakhatja,ha úgy van!

2010. máj. 4. 17:39
 2/20 A kérdező kommentje:
Ő volt az első . Sokra nem ment vele senki ... Eredmény : nulla
2010. máj. 4. 17:45
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Jaj ne haragudj, ez borzasztó, de én olyan jót röhögtem ezen "vén trotty krahogása". :D Kéne neki venni vmi köhögés csillapítót, meg kéne kérdezni egy dokitól, hogy van-e erre gyógyszer. Sztem ezzel nem igazán lehet mit kezdeni, mert cigi ide, vagy oda, beteg embert nem fognak kirakni a lakásából.
2010. máj. 4. 18:04
 4/20 anonim ***** válasza:
25%

Remélem ha te is beteg leszel

ilyen ellenszenvesek lesznek veled

2010. máj. 4. 18:27
 5/20 anonim válasza:
14%
Menjetek el pszichológushoz és kérjétek meg őt hogy tartson számotokra szociális tréninget. Melyik bolygón éltek bazze? Emberek vagyunk! Igen egymás mellett meg kell tanulni élni. Örülj bazze hogy csak köhögő szomszédod van. Van annál ezerszer rosszabb dolog.
2010. máj. 4. 18:35
 6/20 A kérdező kommentje:
Micsoda terézanyás pofázások . Csak hogy nem te hallgatod 1 . 2: ő tehet róla hogy ide jutott úgy hogy ne magyarázz légyszives .
2010. máj. 4. 19:35
 7/20 anonim válasza:
76%

Gyógyszertárban vegyetek füldugót! Van nagyon jó, viaszos. Én azt használok, mert nekünk is van egy szomszédunk (nem panel), aki kijár a kertbe reggel, és köpköd, turházik...

Ez a füldugó pedig tényleg jó, volt olyan, hogy kora reggel kalapálták szét a házunk (felújítás), és én fel sem ébredtem rá.

2010. máj. 4. 19:43
 8/20 anonim ***** válasza:
83%

"Igen egymás mellett meg kell tanulni él"

Annak aki a másik életét zavarja annak nem kell? Cigarettát tud venni de gyógyszert nem? Az ilyent nem kell sajnálni! És védeni méginkább nem kell!

2010. máj. 4. 19:59
 9/20 anonim ***** válasza:
59%
EZ kb olyan, mintha amiatt akarnátok szólni, hogy a csecsemő sír. Az ellen sem lehet mit tenni, ez ellen sem. Ha valaki beteg, akkor beteg, márpedig itt nem szimpla megfázásról van szó, hanem hosszú évek alatt kialakult krónikus állapotról. Nem kellemes, biztosan zavaró, de nem lehet kidobatni valakit azért mert beteg, még akkor sem, ha a betegség a dohányzás miatt alakult ki.
2010. máj. 4. 20:10
 10/20 anonim ***** válasza:
81%

shoti felkap, ajtó berúg , flashbang bedob, berohan , 2fejlövés

amúgy semmit ,max meg lehet várni amíg feldobja a pacskert , mondjuk mivel füstölt áru elég sokáig eláll

ezt hívják toleranciának , nehéz dolog, nálunk mániákus felújító volt amíg valaki le nem verte 1x a villanyóráját

utána leszokott róla

2010. máj. 4. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!