Mit csináljunk a " tüdőbeteg " szomszéddal?
Figyelt kérdés
Öt emeletes panelban lakom . A harmadikon lakik egy nyugdíjas idős manus , több évtizede erősen cigizik , de a világ pénzéért nem válna meg tőle ( szenvedélyes dohányos , napi 2-3 dobozzal simán elszív , a családja is elhagyta mert szinte minden pénzt cigire meg szerencsejátékra költött , most a szintén nyugdíjas nővérével él ) . A szerencsejátékot abbahagyta de a cigit nem . 5 - 6 éve minden reggel arra kel az egész lépcsőház ( nagyon nagy a visszhang ), hogy förtelmesen , hangosan köhög , krákog , turházik , köpköd ) Szólni akartak már neki nem egyszer többen is , de vagy nem nyit ajtót , vagy éjszaka merészkedik ki cigizni meg járkálni , mikor nem tudja senki elcsípni . Bevásárolni , ügyintézni is a nővére jár mindenhova , a manus kényelmesen elvan otthon ( semmi fizikai panasza , csak a TV a mindene ) . Ha sétál akkor is inkább éjjel , éjfél után . Néha mikor nappal elkapjuk és mondjuk neki , hogy valamit kezdjen magával , csak arra hivatkozik hogy beteg és nem tud mit csinálni . Bent meg nem köhöghet , mert a nővére nem bírja elviselni és ordibál vele ( nem mintha a lakók eltudnák )A nővére azt mondja hogy vele beszéljük meg , nem az ő dolga . Gyönyörű érzés mikor kellemesen pihenünk egy szombat hajnal erre az a vén trotty a sírba visz az undorító krahogásaival . Mit tegyünk ?2010. máj. 4. 17:21
11/20 anonim válasza:
Na nekünk alattunk van ilyen pasi,mindig akkor kezd rá,amikor reggelizünk:D Sajnos ez a panel átka..
12/20 A kérdező kommentje:
Ebéd közben mikor a rokonság vendégségben volt , nagyon kellemes volt a turházást hallgatni mikor a levest ettük ...
2010. máj. 4. 21:21
14/20 anonim válasza:
milyen butaság ez, hogy csak azért mert krágok a saját tulajdon lakásából akarjátok kipaterolni, ha van tartozása a ház felé még akkor se szép dolog. ne haragudj, de ezen felháborodtam, mindenhol vannak elviselhetetlen szomszédok ezzel együtt kell tudni élni.
15/20 A kérdező kommentje:
Nem csak te háborodtál fel . Gyere költözz hozzánk pár hétre . Utána megint beszélj .
2010. máj. 5. 12:05
16/20 anonim válasza:
Jelentsétek fel!Én egyébként nagyon aranyos vagyok,és jó a tűrőképességem,de ezt nem bírnám.Ez a leghatásosabb.
17/20 anonim válasza:
21:45. És szted mi fog történni? Kivonul a S.W.A.T? Az ismerősöm gyerekét kirabolták és megfenyegették az utcán, mire a rendőrök azt mondták, hogy egy 5000 ft-os mobillal nem foglalkoznak.
18/20 anonim válasza:
mellesleg tudom h a rendőrség lesz*r mindent,de mást tud csinálni?
19/20 anonim válasza:
Azért fel lehet jelenteni valakit,mert köhög krákog,turházik(bár ezt nem tudom,mit jelent)?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!