HOgy lehetnék nagyon nagyon görény a szomszéddal?
Csak apróbb dolgokra gondolok, tettlegességre nem. Tehát nem dobok az ablakán be semmit, nem öntök rá semmit stb. Ilyenekre gondolok pl. hogy utálja ha reggel 8kor jó reggelt köszönök, mert mindig szól hogy neki az már jó napot, ő rég felkelt. Én meg direkt jó reggeltet köszönök.
Ne gyertek azzal, h ne süllyedjek az ő szintjére, mert pont azért nem fajult még tettlegességig a dolog,de ha harc, hát legyen harc! :D
Betelt a pohár olyan egy..... (úrinőhöz nem illik amit rnék) idős néni.
Tiszteld az időseket!!! Értelmileg nem vagy elég ép vagy óvodába jársz még? Köszönésen kívül nem kell vele beszélned, köszönj Jó napot azt szevasz!
Te is leszel majd öreg és lesz Neked is bőven rigolyád ha megéred!
Ha babonás a nyanya, akkor lehetne valami valami érdekességet bedobni a postaládájába. Például egy ördögöt ábrázoló képet, ilyesmit.
Én megértelek teljes szívből, ezek az öregasszonyok olyan utálatosak tudnak lenni! Bár tisztelet a kivételnek!
Nálunk is volt ilyen banya a szomszédba. Nem minden idős néni aranyos. Vannak hárpiák is, akiknek nincs jobb szórakozásuk, mint valamin folyton köszörülni a nyelvüket. Ha a fiaim cipőjéről leesett hazaérkezéskor az ajtóba egy öt forintosnyi sárdarab, amit nem vettem észre azonnal, máris neki állt takarítani úgy, hogy a partfis üsse az ajtómat. Tisztaságmániás lett nagy egyedüllétébe, de könyörgöm. Volt mondjuk vele más gond is... Én ilyennek képzelem azt a vénasszonyt is akit Te írsz.
Tehát bosszú?
Segítek, ha kiírod mit is csinált. Saját fegyver kell, vagy ahhoz hasonló.
Kívánom.hogy öregkorodban veled is így viselkedjenek,ahogy most te akarsz!
Lehet a néninek érelmeszesedése vagy más betegsége is,nem biztos,hogy rosszindulatú!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!