Mit lehet tenni a szomszéddal?
családi ház, sorház típusú.
1.olyan kéményük van hogy pont a teraszunkra potyog a hamu ha füstölnek..
2.akkor bazinagy fájuk van hogy eltakarja a t-home parabolát és sokszor elmegy az adás
3. olyan közel van a kerítéshez hátul a másik fájuk hogy leárnyokolja az egész kertet és tiszta mohás már és nem terem semmi..
amúgy az egész udvaruk egy hatalmas erdő..már nagyon unjuk..
Pl. elköltözni. A kémény az valóban problémás, de a fákkal nem tudtok mit csinálni. Másrészről inkább legyen őserdő egy udvar, mint olyan kopár, ahogy a legtöbb helyen van, brr... de ez csak a magánvéleményem.
Esetleg köttessetek be kábeltévét.
24.éve itt lakunk..rajtuk kívül imádjuk ezt a helyet...
eddig tűrtük a dolgot hogy nelegyen harag de most tenni szeretnénk valamit.
egyébéként egy pár fa..arányosan az udvar méreteivel nem lenne probléma
de az hogy fél méterenként fák vannak náluk és ők úgyis szlalomozva mennek köztük na ez már beteg..
és szerintem a fáknak sem tehet jot hogy gyakorlatilag össznőnek a gyökerek vagy én nem tudom hogy megy ez..föld tiszta púpos dombos náluk ez miatt..
természetesen próbáltunk velük beszélni...a válasz elég komplex volt:
van egy szerencsétlen fenyőfánk. ez hatóság szerint is szabályosan van ültetve és lakik rajta egy rakás rigó meg galamb..ezektől ők nem tudnak aludni. azt mondták ha mi ezt kivágjuk akkor ők is a zavaró fákat..
csak ugye mivel kókler banda, milesz hogy ha mi megtesszük ők meg nem?
és minek zaklassak ártatlan madarakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!