Mit lehet tenni egy olyan idi. óta szomszéddal, akik éjfél után nyerítenek, röhögcsélnek, és ha nem is hangosan de zenét hallgatnak meg üvöltenek, mint a nem normálisak?
Mert ezt csinálják már 1 hete, és kib@szottul elegünk van!
Általában mindig 11-től kezdik el és vagy hajnali 3 -ig csinálják ezt, sokszor még hajnali 4 kor is.
Szerintem este 10 és reggel 6 után nem hangoskodhatnak, ha társasházban éltek. Mondjuk ha kertes házban, akkor nem nagyon tudsz mit tenni.
Szerintem szólni kellene nekik egyik nap délelőtt valamikor, kedvesen, hogy esténként nagyon áthallatszik a hangoskodás, és ez zavaró, mert nem tudtok aludni.
Ha idegbeteg módjára mondjátok nekik, vagy feljelentitek őket, akkor ne várj egyhamar javulást.. Persze ez lehet a következő lépés, de elsőre meg kell próbálni normálisan rendezni a dolgokat.
Panel.
MOndunk mi már akármit, szépen , de az elejétől fogva amikor ideköltöztünk már utáltak minket.A semmire.
Ezeknek nem számít a szép szó,
és hiába mondanánk akármit, mert ŐK BÁRMIT MEGTEHETNEK ha más meg hallgatja délután a zenét vagy 6 órakor este, akkor már dübörögnek, hogy hagyjuk abba.
Ezek ilyenek, fogyatékosok!
Az idióta nem trágár szó, nem kell kipontozni.
Ajánlatos felhívni a rendőrséget, és csendháborítást bejelenteni.
Van törvényes és kevésbé törvényes megoldás a problémára.
A törvényeseket jórészt már kimerítették az előttem szólók, tehát nézzük a szürke zónát. :-D
-ha a fizikumod megfelel, átmégy és mikor ajtót nyit egyetlen szó nélkül pofán vágod, azután mikor megborult jó hangosan visítani kezdesz mondván hogy ne bántson, majd nagy dobogással visszafutsz a lakásodba (a lényeg hogy mások hallják hogy fenyegetve/bántva vagy)
-pokollá teheted az életét kisebb kib..okkal
(pl. pillanatragasztó a zárjába újra és újra, különböző szolgáltatások és áruk rendelése a nevében, elterjeszted hogy pedofil stb.)
Vannak persze durvább dolgok is de kitartóan alkalmazva ez is elég....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!