Mit lehetne tenni ezzel a szomszéddal?
Hallókészülék a megoldás...
A legjobb, ha észre se veszi, hogy van rajta, csak a megfelelő pillanatot kell elcsípni!;)
Ezt én is utálom. A hangoskodónak, közösséget rombolónak, agresszív primitívnek mindig több joga van, mint a normális embernek. Normális embernek lassan már szégyellnie kell magát, hogy normálisan akar élni.
Olyan ez a törvény is, mint ez az egész ország.
Férjem mindig mondja, hogy ez már olyan itt lassan, mint a Balkán.
Akkor lenne normális egy törvény, ha csak addig adna jogokat, amíg az nem sérti másért, és normális büntetési tételeket alkalmazna. Mert az elég röhejes, hogy a rendőrnek való egyszeri beszólás súlyosabb dolognak számít, mint egy család életének a huzamosabb ideig való tönkretétele.
Viszont ha tényleg drogos a fickó, akkor ne azért hívjátok ki a rendőröket, mert hangos, hanem mert drogot tart a lakásában. Arra inkább ugrani fognak.
Meg esetleg még az önkormányzatnál is be lehet jelenteni a hangoskodásért - azok szerintem előbb megbüntetik pénzbüntetésre, mint a rendőrség. Ha ki akarsz szúrni vele, feljelentheted még az apeh-nél, tb-nél, vpop-nél is, meg még egy-két hatóságnál, ami eszedbe jut. Hátha valaki talál nála illegális dolgot. Mert a drogos agresszív alkoholisták általában adó- és tb-csalók, és a szert+piát se legális forrásból szerzik be általában. Vagy ha nem is jelented fel, megfenyegetheted ezzel, vagy inkább a férjed fenyegesse meg (nem árt, ha megy vele egy-két nagyobb darab rokona, barátja, kollegája).
Ha kiskorú gyereked van, lehet hogy a családvédelmisek is tudnak segíteni... vagy nem tudom, hogy ők foglalkoznak-e ilyen dolgokkal.
Az a szívás, ha elköltöztök, akkor az új helyen is kifoghattok ilyen szomszédot. Magánházra meg ugye nem mindenkinek van pénze.
Utolsó vagyok:
Ha sehogy nem tudod megoldani máshogy, csináltass hangszigetelt falat arra az oldalra, ahol ez a f.sz van. Magatoknak is meg tudjátok csinálni, neten van néhány oldal, ahol leírják hogy kell házilag ilyet csinálni. Bár még ha házilag is csináljátok, akkor is biztos pénzbe fog kerülni, és az is csak egy bizonyos szintig szűri a zajt. De nagy szégyen az, hogy a normális embernek kell költségekbe vernie magát, mert az állam - aminek százezreket adózik - nem védi meg a primitívektől. Az ilyen embert szerény véleményem szerint gumiszobában kellene tartani, és nyugtatókkal leszedálni nap mint nap. Ilyen célra szívesen adakoznék is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!