Mit lehet tenni egy ilyen szomszéddal?
Szerintem lazán feljelentheted, esetleg próbálj meg állatvédőkkel konzultálni...
Valahogy össze kell szedni őket és elvinni valahova, ez így nem mehet tovább.
Amerikában már rég megoldották volna a problémát, siralmas hogy itt Mo-n mennyire nem törődnek az állatokkal :(
Milyen érdekes magyar mentalitás! Amikor szép és aranyos, akkor az enyém, amikor meg probléma van vele, akkor a másé...
Létezik ilyen tabletta, amelyet a nőstényeknek lehet beadni, de neked nem kötelességed, hogy elláss 10 nőstény macskát, amelyek nem hozzád tartoznak. Bár az sem jó megoldás, hogy agyon lesznek ütve, mert a "menhelyen" senkinek sem kellenek majd.
Kolléganőm kutyafogamzásgátlót ad nekik, de csak egy negyedet/nap/macska.
Nagyon bosszantó lehet ennyi macska.
Köszönöm a válaszokat! Tudom, hogy nem kötelességem, de valahogy szeretném megoldani, hogy legalább ne szaporodjanak tovább. Menhelyen gondolkoztam, csak félek ott is milyen sors vár rájuk. De hát, így se jó...
Fene a sok felelőtlen emberbe!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!