Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megnevelni a...

Hogy tudnám megnevelni a felettünk lakó szomszédot, ti mit tennétek a helyemben? Újépitésű társasházba költöztünk, nagyon vékonyak a falak. Nem sok lakó lakik itt, jórészük külföldi.

Figyelt kérdés

Mi a 4. en lakunk, s a felettünk lakó albérlő nem dolgozik, egész nap itthon van.

Az a szórakozása,h pléheket ver,és kalapácsol,ÉJJEL FÉL4-ig is,ha kell,h ne birjunk aludni.DE vigyáz arra,h ne folyamatosan verje,hanem csak 1-1nsgyot koppantson rá,h még épp felébredjünk.4hónapja ez megy.

2009. márc. 31. 19:18
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
100%
Fognám a partvist és visszadörömbölnék neki a plafonon keresztül. Valamikor neki is kell aludnia! Na, én azt a pillanatot választanám.
2009. márc. 31. 19:24
 2/44 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent,hangosan szidni,normális hangnemben felszólni,csendben hallgatni-miközben majd szétrobbanok dühömben,de semmi nem használ.Unatkozik.Most már ott tartunk,h utánamjön pl ha hallja h kimegyek a nappaliba és 5perc múlva rákezdi.Utolsó szemétláda.Sajnos otthon vagyok,mert veszélyeztetett terhes vagyok, és már félek,h árt a babának a sok ideg.Párom napközben dolgozik,és ste hamar elalszik.Ekkor ez a szar elkezd jó nagyokat csapkodni,hátha felébred de szerencsére nem ébred fel.Én meg már remegek az idegtől.Reggel meg a párom közli,h csak képzelődöm, mert csend van és szerinte én vagyok a hülye.Segitsetek,mert nem birom már tovább!!!Totálisan kialvatlan vagyok.
2009. márc. 31. 19:25
 3/44 A kérdező kommentje:
Az a baj a partvissal,h a párom nem engedi,mivel szerinte nem zajong.Egyedül meg nem merek felmenni hozzá,mert egy elmebeteg!!!De tényleg.Ha meg pl folyatom a csapot,meg én is zörgök, akkor az alsó szomszéddal szúrok ki,ahol meg kisbaba van.De velük meg nem akarok kiszúrni,hisz a hangjukat se lehet egész nap hallani,olyan csöndesek.Nem tudom,h a szülés után, ami ráadás császár lesz hogy fogok itthon pihenni. Már előre rettegek!! Borzasztó egy helyzet! Persze rokonaim vidéken,lakáson hitel,el se birjuk adni...áááááááá
2009. márc. 31. 19:29
 4/44 anonim ***** válasza:
100%

hát fogd kézen a párodat és menjetek fel közösen, kérdezzétek meg együtt mitöl lehet ez a zaj, és lehet kiderül egyböl hogy nem is elmebeteg csak pl müvész és otthon alkot vagy akármi más.

ismerem az érzést, én is laktam olyan panelben ahol a mellettünk lakó 4 vinnyogo kölyköt nem is hallotuk, de felettünk éjszakánként szeánszoztak. Plussz én sokszor éjszaka is dolgoztam és nappal aludtam, míg a kölykök az ablak alatti betonon játszottak, mert az anyukák lusták voltak elmenni a játszótérig. a házban csak nekünk nem volt gyerekünk, utáltam ott lakni.

2009. márc. 31. 19:37
 5/44 anonim ***** válasza:
100%
Azt írod,albérlő a felső szomszéd. Próbáld kideríteni a főbérlő elérhetőségét és szólj neki!
2009. márc. 31. 19:42
 6/44 A kérdező kommentje:

19:42: Köszi a tippet.De ez is patthelyzet.Abból gondolom,h 1 ilyen ésszel gondolkozó embernek nem lehet lakása,csak vmi primitiv fiatal kölök lehet.Amúgy mikor jól hallhatóan felkiabáltam,h feljelentem,másnap lekaparta a nevét még a postaládáról is.Csak annyira emléxem,h vmi Autótuning kft volt.

Még csak az kell,h berendezzenek egy műhelyt az 5.en!

Ja, és nagy valószinűséggel a tulaj külföldi!

Tényleg nem tudom mit csináljak.

2009. márc. 31. 19:54
 7/44 anonim ***** válasza:
100%
A mi fölső "kedves" szomszédunknak is van egy ilyen hasonló jó szokása. A járólapos lakásában magassarkúban szaladgál oda-vissza. Volt egy párszor,hogy 1/2 5kor ébredtem erre,fogtam a sodrófát és felkopogtam neki. Azóta csak napközben csinálja ezt,mondjuk akkor is idegesítő. Igazából a párodat nem értem,miért nem hisz neked!? Azért mert ő úgy alszik,hogy bombát lehet mellette robbantani? Esetleg közös képviselő nincs akinek szólhatnál? Habár nem tudom,ő mit tudna tenni.
2009. márc. 31. 20:06
 8/44 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem válj el.
2009. márc. 31. 20:36
 9/44 A kérdező kommentje:
20:06 Köszi a hozzászólást.Sajna a párom nem hisz nekem, szerinte az én fejemben "kopognak".És mivel kihallgatta a drága mikor ezen vitáztunk,amikor ste hazaér a párom, rögtön abbahagyja.És ha vendégek jönnek hozzánk,akkor is kussol,nehogy le lehessen buktatni.Mondom elmebeteg!Most odakészitettem a partvist az ágy mellé,hátha,de a párom hazaért,és eltette a szekrénybe.Megint összevesztünk ezen,a drágának csak sikerül tönkretenni az életemet.8 éve vagyunk együtt,eddig nagyon jól megvoltunk.Mindig kibukok idegileg,ha zajong,beszólok,ideg leszek,és ez doppingolja a szemetet:(. Amúgy most az a tervem,h felveszem magnóra,amikor kalapál, de sajna nincs diktafonom.
2009. márc. 31. 21:14
 10/44 anonim ***** válasza:
100%
A helyedben nem idegeskednék tovább, utánanéznék, hogyan lehet utólag szigeteltetni a plafont. Sokkal egyszerűbb és célravezetőbb megoldás, mint hülye emberekkel hadakozni.
2009. márc. 31. 21:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!