Mit hol vásároltok, hogy anyagilag jobban jöjjetek ki?
Általában a kaját mi is teszkóban, illetve most gondolkozom a groby kipróbálásán.
Nyáron ha van kedvem, kijárok a piacra is.
Még nem régóta van cicánk, körülnéztem a netes boltokban, hol lehet olcsón kapni és ott vettem, ahol akcióban volt épp. De volt hogy ugyanazt a márkát megkaptam a teszkóban akcióban olcsón.
Ha van olcsó husi, máj, akkor azt is veszek a cicának, most 300 Ft volt egy kiló máj, és hát sokkal jobban szereti, mint a 4% hústartalmú konzervet. :D
Ruházati termékeket nagyobb boltokban leárazáskor. Kevés ruhánk van, csak amennyivel épp meg lehet lenni, de ezek jó minőségűek, és 4-5 évig simán bírják.
Pelenka még nem aktuális :D
Meg amit még szoktunk, azok bútorok (kölcsönbútorokkal indultunk, szóval folyamatosan vesszük a sajátokat, amikor olcsó), ikea vagy jysk akcióban vagy vaterán. Iszonyat olcsón, párezer Ft-ért ki lehet fogni tök jó dolgokat. Igaz, ezt évek óta játsszuk és még mindig nincs kész a lakás, viszont százezres nagyságrendben mérhető, mennyit spóroltunk a bútorokon eddig :)
kaját tescoban, lidlben, piacon.
tisztítószert szintén tesco vagy lidl.
ruhát évek óta csak turiból, iszonyat jó minőségű, igényes cuccok, nem ízléstelen gagyi kínai vackok.
a kilósban olcsóbban kijövök, mint a legolcsóbb kínaiban, és legalább pamut, meg pedig valami gyatra műszálas gané.
cipőt csak normális helyen, leginkább bőrből készültet. a converse cipőm 3 éves, 15e volt, de nagyon megérte. 100%bőr, kényelmes, jól néz ki.
Alapélelmiszerek, hús: Auchan, vagy piac
Pelenka: Rossmann (kuponnal), de figyelem az akciókat, gyűjtöm a kuponokat (most a Tescoban tudok legolcsóbban venni)
Kutyánk van, neki kaját: Állateledelesnél
Ruházati termék: ahol akciós, általában KIK
Szerencsénk van, mert itt van a közelben Auchan is. Szerintem olcsóbb, mint a tesco, ezért járunk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!