Laknál-e tanyán?
Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 19:33
1/43 anonim válasza:
igen. ott csend van. igazi csend. (budapesti vagyok)
3/43 A kérdező kommentje:
Én ott élek, Budapestről költöztem le. Milyennek képzeltek el egy tanyát?
2011. jan. 13. 19:45
4/43 anonim válasza:
Én is laknék tanyán szívesen, pesti vagyok, bár szerencsére a külső részén, kertvárosban.
Csendesnek, nyugodtnak, mondjuk kicsit nehézkes lehet pl boltba elmenni, vagy ha suliba/dolgozni mész, meg ha nagy hó esik, akkor nem igazán tudsz kimozdulni.
5/43 anonim válasza:
Laknék! Az lenne az igazi, ha minden magyar így gondolkodna! Itthon meg tudnánk termelni sokfélét.
6/43 A kérdező kommentje:
Írjatok még! Kíváncsi vagyok, ismeretlenül milyennek képzelitek? Reggel megírom, hogy én milyennek láttam, amikor idejöttem és milyennek látom most. Jó éjszakát!
2011. jan. 13. 19:57
7/43 anonim válasza:
Ha van munkalehetőség a közelben akkor igen sokkal jobb mint a város.Én falusi vagyok de még így is öröm hogy nincs közvetlen szomszédom.
8/43 anonim válasza:
Még annyit az előző hozzászólásomhoz hogy nem kell más véleményére adnod ha te jól érzed magad akkor minden rendben.Ja és még annyi hol laktál előtte?
10/43 anonim válasza:
Első vagyok, imádnám, hogy nincs kerítés, bármerre szaladhatnék, biztos, hogy Alföldre mennék, szerelmes vagyok abba a tájba, ott minden aranysárga. :)
Mókusok játszanának a padlásomon, és őzek ijednének föl tőlem minden harmatos reggel. Korán kelnék, és sötétedés után már mennék is az ágyba. Hatalmas cserépkályhával fűtenék, friss levegőn száradt dunyhában aludnék.
Valahogy így képzelném el az ottlétemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!