Miért kell egy tanyán kutyát tartani?
Még csak onnan lopnak!
Mondjuk ha a kutya meg van kötve,sok értelme nincsen!
Ha laknak a tanyán egyedül, akkor pl társ a kutya!
Igen sajnos betörnek, lopnak, idős beteg embereket vernek halálra stb..éppen ezért mert tudják, hogy vagy egyedül élnek ott emberek, vagy idösek és betegek is!
Most volt a híradóban, hogy tanyákat öntött el a belvíz, sokukat meg sem lehet közelíteni kocsival!
Tanyákon mindig is tartottak kutyákat. Nem csak házőrzésre,hanem távoltartottták a ragadozó rókát,görényt stb.
Azonfelül az embereknek is jó társa volt.
Akkor egy érintett: én tanyán lakok.Innen sose loptak még el semmit se.Bár én egy főút mellett lakok.A szomszédaimhoz kb 10 éve törtek be egyszer,de akkor még nagyon forgalmas volt a főút.Meg jár a rendőrség is a főúton,simán ide lát.
Nem ezért van kutya.
Párom miatt lett kutya,én utálom szegényt,de neki fontos volt,mert gyerek korában is volt kutyájuk,kertes házban laktak akkor is.
Én egész nap dolgozok,alig vagyok itthon,így neki a kutya egyfajta társ.Eljátszanak,sétálnak,ilyesmi.
Nálunk még macska riasztó szerepe sincs,mert macska sincs.Semmi más állatot nem tartunk és a földel se foglalkozunk,még egerünk,de még hangyánk sincs :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!