Hány évesen lett saját otthonod, házad, lakásod, akár vásárlással, örökléssel vagy bármi?

29 évesen.
Külföldön lakom és itt nálunk jobbak a hitel feltételek. Így vettünk fel hitelt és tudtunk egy családi házat vásárolni.
Azért nem mindegy hogy aki házat vesz az egy lepukkant lakhatatlan házat vesz hogy majd valamikor felújítja vagy egy olyat amibe be is tud költözni.
Vannak ismerőseim akik kijártak Németbe l, Hollandiába és gyűjtöttek pénzt majd vettek egy felújítandó házat de évekig tartott nekik mire fel tudták újítani annyira hogy be költözhessenek.
Szóval lehet hogy volt már saját házuk mondjuk 24 évesen de 30 éves korukra költöztek be.
Ezt természetesen nem mostanában történt hanem még akkor mikor lehet venni néhány millió forintért felújítandó házat.

Lehet kapni fogok érte azoktól akik nem tehették meg. De én 13 évesen kaptam lakást mikor kollégiumba mentem.
kb 25 éves korom óta ki van adva.

32 évesen vettem egy házat életjáradéki szerződéssel. Sajnos 1,5 évvel később teljesen az enyém lett, az eladó elhunyt.
34 évesen édesapám is elhunyt, így a szülői házat is megörököltem.
38 évesen vettem egy panellakást is befektetésnek.
El még nem adtam semmit.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!