Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy tudnék lakást venni?...

Hogy tudnék lakást venni? Sajnos az albérletre elmegy 200 ezer ft, esélyem sincs spórolni önerőre, ki hogy oodotta meg? Nincsenek szüleim, rokonság nem összetartó! Feleségemmel 12 órákat dolgozunk, de teljesen kilátástalannak látjuk a saját lakást.

Figyelt kérdés
Mi lennénk a legboldogabbak, ha lehetne 1 salyát kis panel lakásunk, de azok a lakhelyünkön 30 milliónál kezdődnek! Esélytelen?
nov. 23. 21:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Kimentek mindketten 2 évre ausztriába spóróltok, mint az állat, aztán hazajöttök és vesztek egy lakást hitelből.
nov. 23. 22:04
 2/11 Bogica0616 ***** válasza:
84%
Önerő nélkül sehogy. Babaváró hitel esetleg felvenni. Az lehet önerő. Nem tudom mennyit adnak most. Plusz lakás hitel. Jobb mint 200 ezret kifizetni másnak.
nov. 23. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:

Ketten dolgoztok 12 órákat, fejenként száz az albérlet és így sem marad semmi?

A törlesztő nagyobb lesz!

Munkahely váltás először is.

Ha egy egyszobás panel is 30 millió valahol, akkor ott az átlagbér is magasabb.

Az már kb budapesti szint, a kétszáz ezres albérlet szintén.

nov. 23. 22:21
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi!

Baba már nem, van 1 beteg gyermekünk, 15 éves, speciális iskolába jár!

nov. 23. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
18%
Sajnálom a gyermeketek. De ha sajátot akartok akkor bizony apukának elkell mennie külföldre, és minden egyes centet félre tenni. 1-2 év és lesz onerore pénzetek. Aztán jöhet a saját lakás.
nov. 24. 00:47
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Valamit ki kellene tanulni, ami jobban fizet. Nézzetek messzebb olcsóbb lakást.
nov. 24. 06:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem tud mindenki lakást venni, ezzel tisztában kell lenni. Van akinek a jövedelme nem elegendő hozzá.

Ilyenkor vagy munkát kell váltani vagy lakóhelyet , ahol megfizethetőbb a lakhatás.

nov. 24. 09:36
 8/11 Bogica0616 ***** válasza:
82%
Hát így nehéz lesz. Olcsóbb albérlet. Falun kell venni házat stb...
nov. 24. 10:04
 9/11 anonim ***** válasza:

Merrefele? Városban szeretnétek társasházi lakást?

Melyik város?

nov. 24. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, van egy kis önerőm, de kevés a fizetésem. Elvileg így egy minigarzont se tudnék venni, pedig én annak is nagyon örülnék. Közben meg fizetem a lakbért 10 éve,,hogy más vehessen még 1 lakást...nekem meg 1 se lesz.
tegnapelőtt 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!