Be tudok köttetni saját névre internetet és tv-t ha nem vagyok oda bejelentkezve?
Egyelőre bizonyos okokból nem akarok új lakcímkártyát csináltatni, de a tulaj nem akarja hogy az ő nevén legyen a szerződés...
Ezt így lehet?
Igen. De olyat ami nem roncsolja a lakást magát.
A gyerekem bérli a lakást és a tulaj kifejezetten mondta, hogy ugyan van szerződés a lakáshoz internetre de ők nem ragaszkodnak hozzá, nyugodtan kereshetünk másik céget és beköttethetünk bármi mást helyette, úgyis mi fizetjük. Akkor a szerződést is nekünk kellett volna intézni, ránk volt bízva. Csak nem ismertük a várost még, nem tudtuk hogy azon a környéken melyik cég lenne jobb annál ami már van, ezért pont mi nem akartunk mást.
Pár éve anyámnak a bérlakásába is utána kérdeztünk, csak azon a környéken mobil internetre volt csak lehetőség. Ott se kellett hozzá semmi a tulajtól, annyi, hogy ha a bérlő kiköltözik de nem mondja fel a szerződést ami a nevén van, akkor is vele fizettetik ki a számlát ha nem ő használja.
Lehet igen,éves előfizetés van.
Ha esetleg hamarabb mész az előfizetés is vihető.
Nem kizárt,hogy kell tulajdonosi beleeggyezés. Mikor még szüleimmel laktam, és beköttettem a netet, akkor apamnak is alá kellett írni, hiába voltam nagykorú és oda bejelentve.
De csak ennyi kellett, a számla pedig az én nevemre jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!