Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Be tudok köttetni saját névre...

Be tudok köttetni saját névre internetet és tv-t ha nem vagyok oda bejelentkezve?

Figyelt kérdés

Egyelőre bizonyos okokból nem akarok új lakcímkártyát csináltatni, de a tulaj nem akarja hogy az ő nevén legyen a szerződés...

Ezt így lehet?

tegnapelőtt 22:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Nem hinném, de bemész és megkérdezed.
tegnapelőtt 22:42
 2/14 anonim válasza:
43%
Szerintem be !
tegnapelőtt 23:04
 3/14 anonim ***** válasza:
70%
Igen, arra érdemes figyelni, hogy ha már nem kell le lehessen mondani.
tegnapelőtt 23:14
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Szóval semmivel sem tudod igazolni, hogy ott laksz... Se szerződés, se lakcímkártya. Vagyis vadidegen ember valahová csak úgy beköttetne valamit? Nem.
tegnap 04:45
 5/14 A kérdező kommentje:
Neten akartam megrendelni de ugye kéri a lakcímkártya adatokat...
tegnap 07:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem vadidegen vagyok amúgy hanem édesapámé a lakás.
tegnap 07:30
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen. De olyat ami nem roncsolja a lakást magát.

A gyerekem bérli a lakást és a tulaj kifejezetten mondta, hogy ugyan van szerződés a lakáshoz internetre de ők nem ragaszkodnak hozzá, nyugodtan kereshetünk másik céget és beköttethetünk bármi mást helyette, úgyis mi fizetjük. Akkor a szerződést is nekünk kellett volna intézni, ránk volt bízva. Csak nem ismertük a várost még, nem tudtuk hogy azon a környéken melyik cég lenne jobb annál ami már van, ezért pont mi nem akartunk mást.

Pár éve anyámnak a bérlakásába is utána kérdeztünk, csak azon a környéken mobil internetre volt csak lehetőség. Ott se kellett hozzá semmi a tulajtól, annyi, hogy ha a bérlő kiköltözik de nem mondja fel a szerződést ami a nevén van, akkor is vele fizettetik ki a számlát ha nem ő használja.

tegnap 07:49
 8/14 anonim ***** válasza:

Lehet igen,éves előfizetés van.

Ha esetleg hamarabb mész az előfizetés is vihető.

tegnap 08:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Nem a lakás szerződik meg fizeti a netet, hanem te, szóval szerintem beköttetheted. A szolgáltatót nemigen érdekli, hogy ki fizet, de azért kérdezd meg az ügyfélszolgálatot.
tegnap 08:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem kizárt,hogy kell tulajdonosi beleeggyezés. Mikor még szüleimmel laktam, és beköttettem a netet, akkor apamnak is alá kellett írni, hiába voltam nagykorú és oda bejelentve.

De csak ennyi kellett, a számla pedig az én nevemre jött.

tegnap 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!