Az albérlőm lecserélte a zárat 2 hete. Nem telefonált.Azt mondta ehhez joga volt. Kérdés,hogy rakhatom ki?(Bejelentkezhetem-e saját tulajdonomba és ő köteles-e beengedni,hogy életvitel szerűen ott lakjam? Lekapcsoltathatom az áramot?
A saját tulajdonodban bármikor bejelentkezhetsz, mert senki sem vizsgálja, hogy lakik-e benne albérlő.
Tulajdonosként az áramot is lekapcsoltathatod, de kockáztatod, hogy a visszakapcsolásnál már újabb mérőhelyet kér a szolgáltató, ami nem lesz olcsó.
A tulajdonoddal sok mindent megtehetsz, de kérdés, hogy milyen szerződésed van az albérlővel?!
Egyáltalán van szerződés??
Egyáltalán voltatok közjegyzőnél??
Sanyinak ez már a sokadik kérdése.
Még az elején írtam, hogy ne számítson sok jóra a vénlánytól, mert valamilyen furfanggal átjátssza a lakást saját magának.
(Utálom, hogy mindig igazam van...)
https://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__alberlet__10676655-az..
Privátban jött:
* Nincs szerződés nincs.Akkor mint családtag lett bejelentve mert a családtagot ki jelentette a tulajdonos és mehetett volna a fenébe.(Rosz hiszemú jogcím nélküli lakóvá vált.)
Én erre utaltam már az előző kiíráskor is, hogy előbb-utóbb előhúz egy hamis valamit, hogy az övé a lakás, de a sok hülye lepontozott, hogy "nincsen ilyen"
#6: köszi a linket!
Erős dezsavű érzésem volt, és tényleg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!